|
ماسون ها به ماده فقط اعتقاد دارن؟
|
|
۲۳:۵۰, ۳۰/مهر/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمسلام علیکم بسیار خوش آمدید امیدوارم بتونیم در این تالار ترکیبی از نظرات همه اساتید و محققان و صاحب نظران در مورد مهدویت ، فراماسونری و آخرالزمان داشته باشیم نقل قول:1 - نه بنده، نه اعضای سایت وعده ی صادق، موسسه ی موعود، سخنرانانی همچون آقای رائفی پور و ... هیچیک در لژ های ماسونی عضو نبوده و نیستیم! و اطلاعات مطرح شده در مقالات و سخنرانی هایمان بر پایه ی شواهد مستند موجود و اسناد لو رفته از فراماسونری می باشد.توفیق نبوده ![]() نقل قول:8 - مستند ظهور، مستندی جذاب و تاثیر گذار می باشد، اما این مستند اشکالات بسیاری دارد که نوشتن این ایرادات خود مقاله ای مفصل را می طلبد؛ برخی از این ایرادات عبارتند از: معرفی ماسون هایی همچون ماندلا به عنوان چهره هایی مقاوم، عدم اشاره ی موثر به نقش ویژه ی ایران در مبارزه علیه فراماسونری دجال، مطالب افراطی و ضعیف السند درباره ی سناریوی موجودات فضایی، اتکای بیش از حد بر منابع حدیثی و سخنرانی های اهل سنت، ارایه ی برخی اطلاعات نادرست وارداتی از محققان غربی (همانند رقص مدونا و بریتنی اسپیرز و کریستینا آگریلیا)، شبیه سازی نامناسب شخصیت های عصر ظهور با فیلم ارباب حلقه ها و مباحث مربوط به عرفان های شرقی و غربی که نوع شرقی آن هم همچون نوع غربی باطل است و ... و در نهایت بزرگترین مشکل این مستند، ضعف سندی بسیاری از مطالب آن است که علیرغم ارایه ی برخی تصاویر و کلیپ ها، مستندات بیشتری در زمینه ی مباحث مورد بحث، ارایه نکرده است.ببینید استاد بزرگوار! با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه.منکر زحمات اساتیدی مثل شما و چند سایت دیگه که کارهای بزرگی کردند نیستم اما به نظرتون چند درصد مردم جامعه ما حال و حوصله مقاله خوندن دارن؟ بالاخره در هدفگذاری شیاطین از آیت الله ما هست تا کودک نشسته پای کارتون آیا شما(شمای نوعی) برای چنین طیف عظیمی تونستید کاری بکنید؟ نمی دونم در این مستند (با این همه ایراد که بنده شروع به بررسی تک تک آنها کردم و تعدادش هم زیاد هست) چه چیزی وجود داره که انقدر موثره کاش می دیدید افراد بسیاری که خیلی چیزها رو قبول ندارن ولی با دیدن این مستند اصلا رفتارشون عوض شده.من چنین چیزهایی رو که دیدم فهمیدم گروه بیداری نهنگی صید کرده ولی تورش هنوز به قدر کافی بزرگ نیست.همین شد که پیشنهاد راه اندازی تالار رو دادم مطمئنم اگر این مستند به شکل عمومی پخش بشه تاثیر زیادی در گرویدن مردم به اسلام ، اعتقاد پیدا کردن یه مهدویت و عطشناک شدنشون به مقالات ارزشمند سایتها شما عزیزان خواهد داشت نقل قول:این عبارات در ظاهر ممکن است خیلی ساده و سطحی به نظر می رسد، اما کاملاً به نکته ای ظریف و علمی اشاره می نماید: اصل بقای ماده و انرژی.100% موافقم.البته این اصل گناهی نکرده و کاملا هم درست است (خالقش هم الله است) اما اگر واقع بین باشیم این مبرهن است که دنیا سالهاست که تحت سیطره شیاطین در آمده و آنها آن چیزی را که مطمئن بودند باعث گمراهی هر چه بیشتر مردم می شود توسعه دادند. توسعه علمی که خدا در آن نقشی ندارد من از دبیرستان رشتم ریاضی بوده.واقعا چیزهای شگفت انگیزی در دانشگاه هم می بینم. اما جالبه خدای ما خیلی نقشی در علوم نداره (چون سرچشمه اینها از همون تفکره) نقل قول:همانگونه که قبلاً اشاره شد، اجنه نیز از جنس آتش (انرژی) هستند و اعتقاد فراماسون ها به وجود آن ها، به این دلیل است که آن ها انرژی را وجه دیگری از ماده می دانند و اجنه و ابلیس را که آن ها نیز از جنس آتش (انرژی) هستند، باز هم جزیی از جهان مادی می شمارند. بدین ترتیب اعتقاد آن ها به ابلیس و اجنه که از جنس آتش (انرژی) هستند، به معنای اعتقاد آن ها به مسایل فرامادی (مجردات) همچون خدا و فرشتگان نیست.راستش من تا الان جن ندیدم و نمی تونم در مورد چیزی که ندیدم و لمس و بررسی نکردم اظهار نظر کنم اما می دونم طبق فیزیک کلاسیک و مدرن انرژی به صورت خالص در طبیعت یافت نمی شود (یکی دیگر از اشکالات مستند ظهور) البته همین که انسان از خاک آفریده شده یعنی چی؟ خودش جای بحث داره(البته جاهای دیگه قرآن به مواد اولیه در حالات دیگه اشاره شده) اما جن آفریده شده از آتش هم به همین راحتی نمیشه در موردش نظر داد.اما خود آتش عادی تنها گاز در حال تغییرات شیمیایی است.(گاز هم که خودش ماده است) در واقع نور ، گرما ، حرکت ماهیچه انسان و .... تبلور و نشان از وجود انرژی دارند و هیچکدام خود انرژی نیستند نقل قول: این ساده انگاری است که تصور کنیم بسیاری از نوابغ علمی جهان که در زمره ی ماسون ها قرار گرفته اند، بعد از سال ها درس خواندن و کوشش شبانه روزی، تنها به دنبال ارتباط با اجنه برای شهوت رانی و لذت های زودگذر باشند، بلکه آن ها فریفته ی همین مباحث علمی شده اند که به تصور آن ها، موجب اتصال آن ها به بعد چهارم می گردد. به خصوص که در طی یک قرن اخیر، مباحث ترمودینامیک، ماده و ضد ماده، تبدیل ماده به انرژی و ... با شور و حرارت خاصی دنبال می گردد و فراماسون ها در تلاشند تا با استفاده از این قوانین فیزیک جدید، راهی برای ارتباط با بعد چهارم بیابند.بله درست می گید.خود من همیشه می گفتم این بت پرستی خیلی مضحکه.اما الان دیگه نمیگم به احتمال زیاد اغلب شیطان پرستان هم از واقعیت خدای واحد آنگونه که باید اطلاع نیافته اند که این آیین را ادامه می دهند در مورد ابعاد بحثهای زیادی میشه کرد اما لفظ بعد چهارم کمی قدیمی شده.با اطلاعاتی که همزمان از فیزیک و قرآن و آیین ها به دست می آوریم مطالب بسیار پیچیده و شگفت انگیزتر می شود منتظر بقیه نظرات ارزشمند شما هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |