|
فقط اونهایی که کم آوردند بیان داخل (ویژه ی منتظرانی که ... هستند)!
|
|
۱۹:۵۳, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۵)شهرام نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: کمال انسان در این است که شدت فقرش را به خدا بفهمد انسان چه چیز از ذات خود دارد؟ هیچ انسان اگر خود را دارای چیزی بداند همان منشأ سقوطش میشود!!!!!!!! تا نفس و من و نفسانیتی برای خود قائل باشد نمیتواند مظهر الله شود هیچ در برابر خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقیر محض: يَا أَيُّهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاء إِلَى اللَّهِ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ ﴿۱۵-فاطر﴾ اى مردم شما به خدا نيازمنديد و تنها خداست كه بىنياز ستوده است (۱۵) (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۵)شهرام نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: ما در اسلام اعتماد به نفس نداریم شما مطابق و بر مبنای آیات قرآن سخن نمیگویید و نظرات شخصی ارائه میدهید خدا نگفته به روحتان یا وجدانتان اعتماد کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفته به من و رحمت من که پروردگار شما هستم اعتماد کنید وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا ﴿۳-احزاب﴾ و بر خدا اعتماد كن همين بس كه خدا نگهبان [تو]ست (۳) انسان در گام اول عبودیت باید یاد بگیرد به جای ارائه دادن نظرات شخصی در مورد دین خدا ببیند خود خدا در مورد دینش و عبودیت چه گفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۵)شهرام نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: در اسلام من هیچ جا در کلامم نمیبینم که قید زده باشم که انسان در دو چیز خلاصه میشود!!!!!!! گفتم اعتماد به نفس در اسلام نداریم چون این نفس از ذات خودش چیزی ندارد که به آن اعتماد کند و اعتماد به نفس ویژگی اصلی مستکبرین است!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما در اسلام همانطور که گفتم عزت نفس داریم (که انسان مومن با توجه به آن نفسش را از آلودگی به ذلت و پستی گناه باز میدارد) و اعتماد به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۵)شهرام نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۹)علی 110 نوشته است: امیدوارم توانسته باشم تبیین کنم مفاهیم رو برادر شهرام متشکرم ولی یکی از بزرگترین کمکهای ما این است که وقتی مباحث درون دینی داریم انجام میدهیم نظرات شخصی خود را کناری بگذاریم و با آیات قرآن و روایات مواضع حقیقی دین خدا را بیان کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حاشا به غیرتمان ! (ویژه ی به اصطلاح منتظرانی چون من) | علی 110 | 17 | 7,651 |