کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک
۴:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۴:۴۸ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #22

نقل قول:اولا یادمون باشه که در بحث احترام همدیگرو حفظ کنیم بعد بیایم بحث کنیم.

سلام
[/b]
قصد من اهانت به شما نبود.ولی اگه بی احترامی نا خواسته ای کردم ، لطفا منو ببخش.

نقل قول:بنده روی هوا حرف نزدم و این عین حقیقته

نقل قول:حتی بزرگتر از قتل انسانها

خواهش می کنم بگو این نوشته، کجاش رو زمینه.
نقل قول:میگویی هیچ آبرویی واسه بعضی اقشار نگذاشته

پس بذار مثل خودت صحبت کنم:

چرا قبول نمی کنی؟ این یه واقعیته.

می تونی بری فیسبوک رو مطالعه کنی.

نقل قول: در مورد کافر شدن هم یک سری به جامعه و یک سری هم به اینترنت و سایتهای اجتماعی بزن همه چیز مشخص است

بسیار عالیه دوست خوبم.
تحقیق روی جامعه خیلی کار خوبیه.ولی به شرطی که تحقیق صورت بگیره.با سر زدن بهش که نمیشه چیزی فهمید.اونم سر زدن من یا شما که متخصصش نیستیم.اون چیزی که به طور کلی ،من یا شما از جامعه حس می کنیم ممکنه حقیقت نداشته باشه.
اما در مورد اینترنت. کلا مخالفم.توی دنیای مجازی که هرکس ممکنه ده تا اکانت مختلف داشته و توی هرکدومش یه جوری رفتار کنه ، دیگه جایی واسه ی بررسی دقیق جامعه نمی ذاره.
نقل قول: این واقعیته چرا قبولش نمیکنی

تمام واقعیتهای یک جامعه رو می شه در قالب آمار درآورد.پس اگر اینی که می گی واقعیته ، برای اثباتش باید آمار بدی دست من.
نقل قول:هیچ آماری قطعیت نداره و درصد خطایی داره و هیچ شخصی هم نمیتونه ادعا کنه که آمار او حقیقته محضه

دقیقا این حرفت درسته.

ولی قابل اتکا تر از اینه که به یکی که نمی خواد یه چیزیو قبول کنه بگیم :"این یه واقعیته، چرا قبولش نمی کنی؟"

نقل قول:اما در یک پدیده مثل اینترنت به راحتی میتوان درصد بی دینی و یا ایمان افراد را با مطالعه مطالب یا علاقه مندی آنها متوجه شد

در مورد اینترنت. کلا مخالفم.توی دنیای مجازی که هرکس ممکنه ده تا اکانت مختلف داشته و توی هرکدومش یه جوری رفتار کنه ، دیگه جایی واسه ی بررسی دقیق جامعه نمی ذاره.

نقل قول: برو فیسبوک در صفحه لیدی گاگا میزان علاقه مندان و افرادی که لایک کردن رو مقایسه کن با افرادی که یک صفحه مربوط به ظهور را لایک کرده اند.

و احتمالا براساس آمار ، همه اون افراد با دیدن انیمه ها دست به چنین اقدام خود جوشی زدن،ها؟
نقل قول:خوب آماری که خودت داری مشاهده میکنی و نمیخواهی قبول کنی رو دیگه نمیشه کاری کرد

بسیار خب کاری نکن.به هر حال من این جور آمار" واقعیته ، چرا قبولش نمی کنی؟" رو قبول نمی کنم.

ولی بذار مثل خودت آمار بدم. این چه طوره:
[تصویر: 76376283996072042350.png]

نقل قول:
[b]اولا که من کوتاه نیومدم و در اکثر پستهایم چون میدانستم افرادی مثل شما مخالفت میکنند همیشه به اقلیت باایمان در اینترنت هم اشاره کرده ام
1-نتیجه همین کارتونها که از بچگی به خورد بچه ها میدهند این میشود که وقتی بزرگ شدند کافر میشوند

2-درسته که ممکنه یه درصد کمی هم سالم بمونند و با ایمان ولی چون اکثریت کافر میشوند

به نظر من تفاوت خیلی زیادی بین این دو جمله وجود داره.

[b]
نقل قول:اما در هر جامعه آماری ملاک اکثریت است

بسیار خب.توجه شما رو به اون دوتا عکس بالا از آمار گوگل میندازم.البته شما که آمار گوگلو برای تعمیم به جامعه قبول داری دیگه؟

نقل قول:
الان این دو تا مثالی که زدی چه ربطی به صنعت انیمیشن و گیم داره طبق گفته خودت
میشه بگی جنگ ستارگان و جادوگر شهر آز چه ربطی به تاپیک داره

بله با کمال میل:

[تصویر: 21141_1291824591.jpg]

کارتن (انیمیشن)جادوگر شهر اُز
[تصویر: superman-batman-cover.jpg]
یکی از کارتن(انیمیشن)های بی شمار سوپرمن
[تصویر: star%20wars%203.jpg]
کارتن (انیمیشن) جنگ ستارگان

[تصویر: 51jgqn27j6L._SL500_AA300_.jpg]
بازی جادوگرشهر اُز
[تصویر: 250px-Man_of_Steel_Box_Art.jpg]
بازی سوپرمن
[تصویر: GAMES-WARCRAFT-STAR-WARS-1.jpg]
بازی جنگ ستارگان

نقل قول: علت ارتباط تاپیک با لیدی گاگا هم این است که توسط همین کارتونها اول مغز کودکان را شستشو میدهند تا برای پذیرش شخصی مثل لیدی گاگا در بزرگسالی آماده شوند و در مرحله بعد هم آنها را از راه راست به طور کامل منحرف میکنند در ضمن گاهی اوقات برای درک بهتر مطلب باید مثالهایی زد که به بحث ربطی ندارد.

آقا بالاخره ربط داره یا نه؟
در ضمن با این استدلال ، میشه یک انیمه را به هر چیزی ربط داد.

نقل قول:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید چون فلسفه نخوندم متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم فسلفه نخوندم.ولی نفهمیدم کدوم قسمت رو منظورته؟

نقل قول:چرا به گفته خودت احترام نمیگذاری

با کمال احترام ،در این یه مورد تصمیم گیرنده خودمم.
[/b]
البته میتونست یه دلیل دیگه هم داشته باشه.مثلا شاید احساس کردم با هم رفیقیم.بنابراین سعی کرد خودمونی بگم.

نقل قول:اتفاقا اکثرا داستان براشون مهمه

هرکسی که بره توی این "دسته ی اکثرا "، جزئ مخاطب خاص قرار می گیره.
مثلا پسر دایی من که الان کلاس سوم دبستانه، وقتی "بن تن" رو برام تعریف می کنه ، مثلا میگه:" بن تن با یه غول بزرگ جنگید و بعدش که شکستش داد ، تونست فلان کار رو انجام بده."==> داستان ازدید یه مخاطب عام
از طرف دیگه ، پسر دایی من نمیاد اینجوری داستان رو تعریف کنه:"بن تن می خواست با شکست دادن فلان غول که میتونه سمبل نیروی شر باشه، و در نهایت با نجات دادن دوستش ، به دوستاش ثابت بکنه که ارزش قائل شدن برای دوستان چه ارزش بالایی براش داره واز این حرفا" ==> داستان از دید مخاطب خاص
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، Admirer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: انیمه , پدیده ی جدید و خطرناک - fereydun - ۱۱/خرداد/۹۱ ۴:۳۴

پرش در بین بخشها:

بالا