کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
از ماهواره استفاده نمیکنیم 64.71% 44 64.71%
از ماهواره استفاده میکنیم 5.88% 4 5.88%
بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم 8.82% 6 8.82%
میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم 20.59% 14 20.59%
تمام 68 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
۲۰:۰۵, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #82
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است:  نه، مسلماً مسئولند. کی گفت نیستند. اصلاً اسمشون هم مسئولهSmile. ما هم می‌گیم باید درست کار کنه، وگرنه باید عوض بشه، فقط می‌گیم قبل از اون درست بشو نیست، یا عوض بشو نیست. با عرض معذرت از بحث کردن بعد از سوت پایانBlush

بسم الله الرحمن الرحیم
اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیه دارن !!!!!!!!!!
مگر اینگه منجی گرایی در اسلام تعریف دیگه ای داشته باشه !!

(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است:  من رفتم قوانین گرفتن مجوز برای راهپیمایی رو هم دیدم. سمن (سازمان مردم نهاد) نمی‌تواند سیاسی باشد، پس اگر هیچ گونه جنبه سیاسی(حزبی، جناحی و . . .) در راهپیمایی نباشد، فکر کنم سمن هم بتواند برگزارش کند.

اصلاً بیاین خودمون یه حزب تأسیس کنیم.Big Grin به سه نفر بالای 25 سال برای معرفی به وزارت کشور به عنوان رهبری حزب نیازمندیم، که خودم یه نفرشمBi Dandoon

نفر دوم میتونی رو من حساب کنی . بالای 25 سال هستم.[تصویر: cool.gif]

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۰۷)یار کوچک نوشته است:  منم یه سوال از دوستان دارم اگه ایرادی نداشته باشه.اطرافیان معتقدند که نداشتن تلویزیون برای پسرم مناسب نیست. ازاین بابت که در بقیه منازل می بینه و یه مقایسه ای با وضعیت فعلی خودمون میکنه و اینکه صاف و ساده بزرگ میشه و مثل بچه های دیگه که همه جور برنامه رو با بزرگترها می بینن یاد نمی گیره. البته من براش کارتونهای فی*ل*تر شده میذارم و ماهی 2 تا 3 بار میریم سینما. به نظر شما نداشتن تلویزیون ایرادی داره یا نه؟

به نظر من نداشتن تلوزیون ایراد داره . چون شما از خطر کارتونها ایشون رو در امان گذاشتید اما از لحاظ همسان پذیری بچه رو دچار فقر کردید . به این فکر کنید دوستانش بپرسن چرا شما تو خونتون تلوزیون ندارید ؟ بچه شما چه جوابی داره بده ؟ آیا میتونه خطرات تلوزیون رو توضیح بده ؟؟ تو فکر فرو میره و خلاء نبودش همیشه اذیتش میکنه .
چون واقعا تو خونه همه وجود داره .
در ضمن شما میتونید با برنامه ریزی که واسه بچه میکنید خطرات کارتون ها رو به راحتی خنثی کنید . جنگ نامتقارن .
حتی اگر بچه شما قدرت تشخیص نداره میتونید براش از تلوزیون ( با دستگاه ) کارتون پخش کنید و بگید کارتون تلوزیونه .[تصویر: biggrin.gif]

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۴۵)عبداللهی نوشته است:  یا اینکه جایگزینی مناسب بجای آن به مردم معرفی کنید .

اگر شما بودید چه چیزی رو پیشنهاد میکردید ؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟ - soshiant - ۱۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۵

پرش در بین بخشها:

بالا