|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۳:۲۴, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #269
|
|||
|
|||
|
بسم الله الحمن الرحیم نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمجالبه میگید: نقل قول:من از هر پاسخگوی که سوال کردم میگه این حرفها غلطه؛اصلا میگن نسبت جمعیت هم اینطور نبوده نقل قول:سندش توی فیلمی که هست رو بگید،اگر اینطوره سند این حرف توی بعضی از کتب هست برید خودتون بینید.مگه شما نمیگید سند بیار سند خود اقای رائفی کو؟این یک همون قسمت سوم فیلم دقیقه 5:05 تا 6:21سند حرفشون رو هم من همینجا میارم!! اون هم از گفته های خودشون!! پایین همین پست!!! نقل قول:نگاه کنید همینطور که گفتم حدود هزار ایه از قران شان نزول داره بله همه آیات نداره اما اون آیاتی که داره باید بهش استناد کرد!!!این تفکر شما با تفکرات وهابیون هیچ فرقی نداره!!! اونها هم همین حرف رو میگن تا شیعه رو تخریب کنند!! همون طور که آیه ولایت رو ندید میگیرند!!! و میگن این آیه در طول تاریخ ممکنه به خیلی ها نسبت داده بشه!!!شما با ندیدن شان نزول ،سوره کوثر رو هم داری زیر سوال می بری!!!اونوقت همین نسبت ناروای خلاف آیات قرآن حرف زدن رو به استاد نسبت میدید در صورتی که آقای فراهانی به خوبی حرف وهابیون رو با این حرفشون تایید کردن!!! و اصلا هم به کاری که انجام دادن حتی یک لحظه فکر نکردن!!!در مورد نسبت جمعیت هم در سایت http://www.pasokhgoo.ir که زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم کار میکنند!!!سوالی پرسیدن که: نقل قول:علت ازدواج هاي پيامبر چه بود و چرا در سن بالا با فردي خيلي كوچكتر از خود ازدواج نموده اندکه قسمتی از جوا اینه!! نقل قول:2ـ چون جنگ و خونريزي در آن محيط امري متداول بود، و عرب جاهلي با اندك بهانه اي يكديگر را مي كشتند، حاصل به هم خوردن تعادل جمعيتي بود و نسبت زنان به مردان افزايش چشمگيري پيدا مي كرد (چون مردان به جنگ اقدام مي كردند، نه زنان و كشته ها از مردان بود) كه گزينه «چند زن داشتن» را براي رهايي از مشكل عدم تعادل جمعيتي پذيرفتند. اين مشكل در اكثر نقاط از جمله در ايران هم وجود داشت، ليكن در عربستان بيشتر بود.این لینکشه علت ازدواج های پیامبر این از سندی که می خواستی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,376 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,511 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,312 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,973 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |