کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۳:۲۴, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #269

بسم الله الحمن الرحیم
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

اولا سند کدوم سوال؟
دومن کی داره تخریب میکنه؟
یه حرفی زده شده ما میگم این حرفتون اشتباه،اگر ما مخالف کسی حرف زدیم میشه تخریب؟
جالبه میگید:
نقل قول:من از هر پاسخگوی که سوال کردم میگه این حرفها غلطه؛اصلا میگن نسبت جمعیت هم اینطور نبوده
------
این پاسخی که به من دادن:
"به هرحال قرآن نازل مي شد منتها در اين زمان نازل شده اين قرآن در لوح محفوظ به همين شکل بوده و بنابوده بر پيامبر نازل بشه برخي ازاين موارد شان نزول داره برخي نداره و شان نزول دخلي به اصل نزول نداره"
برای این جوابتون سند نمیارید!!! بعد هم ما میگیم سند حرفتون چیه حاشا می کنید و می گید سند کدوم سوال!!!تخریب یعنی چی!!! جز اینه که شما با قرار دادن استاد در مقابل آیات قرآن به حساب خودتون دارید پژوهش های استاد رو زیر سوال می برید!!! پس اگه این کار تخریب نیست پس چیه!!! بله اگه می رفتید و سند درست میاوردید تا تاییدی باشه بر حرفتون میگفتم شما دارید نقد میکنید اما کار شما نقد نیست تخریبه!!!
نقل قول:سندش توی فیلمی که هست رو بگید،اگر اینطوره سند این حرف توی بعضی از کتب هست برید خودتون بینید.مگه شما نمیگید سند بیار سند خود اقای رائفی کو؟این یک
دو ما داریم در مورد چی صحبت میکنیم؟داریم در مورد ارزش زن در اون زمان صحبت میکنیم؟ یا نسبت زنان به مردان و اون حرفی که میگن پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو مکشید هر کدومتون چهار تا زن بگیرید؟

همون قسمت سوم فیلم دقیقه 5:05 تا 6:21سند حرفشون رو هم من همینجا میارم!! اون هم از گفته های خودشون!! پایین همین پست!!!
نقل قول:نگاه کنید همینطور که گفتم حدود هزار ایه از قران شان نزول داره
همین امضای من رو که نگاه کنید به احتمال زیاد شان نزول نداره.
حالا شما خودتون هم میتونید سوال کنید بگید ایا شان نزول برای دونستن حقیقت لازمه؟
بعضی ایات شان نزول دارن بعضی ها ندارن
اینکه اقای رائفی میگه پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو میکشتید سند نداره اگرم داشته باشه معتبر نیست.
اصلا شان نزولش هم این نیست
حالا شما برید سوال کنید از ایشون بگید سند این حرفتون چیه؟

بله همه آیات نداره اما اون آیاتی که داره باید بهش استناد کرد!!!این تفکر شما با تفکرات وهابیون هیچ فرقی نداره!!! اونها هم همین حرف رو میگن تا شیعه رو تخریب کنند!! همون طور که آیه ولایت رو ندید میگیرند!!! و میگن این آیه در طول تاریخ ممکنه به خیلی ها نسبت داده بشه!!!شما با ندیدن شان نزول ،سوره کوثر رو هم داری زیر سوال می بری!!!اونوقت همین نسبت ناروای خلاف آیات قرآن حرف زدن رو به استاد نسبت میدید در صورتی که آقای فراهانی به خوبی حرف وهابیون رو با این حرفشون تایید کردن!!! و اصلا هم به کاری که انجام دادن حتی یک لحظه فکر نکردن!!!در مورد نسبت جمعیت هم در سایت http://www.pasokhgoo.ir که زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم کار میکنند!!!سوالی پرسیدن که:
نقل قول:علت ازدواج هاي پيامبر چه بود و چرا در سن بالا با فردي خيلي كوچكتر از خود ازدواج نموده اند
که قسمتی از جوا اینه!!
نقل قول:2ـ چون جنگ و خونريزي در آن محيط امري متداول بود، و عرب جاهلي با اندك بهانه اي يكديگر را مي كشتند، حاصل به هم خوردن تعادل جمعيتي بود و نسبت زنان به مردان افزايش چشمگيري پيدا مي كرد (چون مردان به جنگ اقدام مي كردند، نه زنان و كشته ها از مردان بود) كه گزينه «چند زن داشتن» را براي رهايي از مشكل عدم تعادل جمعيتي پذيرفتند. اين مشكل در اكثر نقاط از جمله در ايران هم وجود داشت، ليكن در عربستان بيشتر بود.
این لینکشه
علت ازدواج های پیامبر
این از سندی که می خواستی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بحث پیرامون بیانات اقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) - Woodi2020 - ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۴
«استاد رائفی پور» - علی 121 - ۱۱/تیر/۹۰, ۱۵:۵۲
«استاد رائفی پور» - bagheri4 - ۱۵/تیر/۹۰, ۱۰:۵۱
مجبور شدم! - arash9934 - ۲۸/آذر/۹۰, ۲۳:۴۹

[-]