|
در چه حالیم...؟
|
|
۱۸:۲۲, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۴)azade نوشته است: سلام نه گفته نشده خدا به دنبال بهانه است برای بخشیدن مهر مادری در مقابل محبت خدا هیچ است شما بزرگترین خطاها رو مرتکب شوید اگر واقعاً پشیمان باشید از کرده ی خود یک معذرت خواهی کافی است تا به آغوش پر مهر مادر بازگردید این ها وساوس شیطان است رحمت خدا را قید نزنید با این مسائل شک نیست که هر چه ذکر بیشتر از دل براید اثرش بیشتر است اما شما نیت کن حقیقتاً به نیت استغفار و آمرزش گناهان و با حال پشیمانی این اذکار رو بخوانید الباقی را بگذارید به عهده ی خدای ارحم الراحمین در ضمن مگر من نمیگویم حرف گوش بدهید در این تاپیک؟ ![]() ![]() ![]() ![]() از شما استدعا کردم برادران و خواهران ایمانی من این ارسال رو حتماً حتماً بخونید (۲۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۹)علی 110 نوشته است: 1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) مگر نمیگویم بروید این تاپیک را بخوانید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) باور کنید اگر عمل نکنیم فایده ای ندارد این تاپیک هم میشود مثل باقی برنامه ها خیلی راحت و بدون تعارف اگر حس کنم رفقا کم لطفی میکنند و عمل نمیکنند این تاپیک دیگر علی 110 را نخواهد دید علی 110 هم دیگر این تاپیک را نخواهد دید انصافاً بینی و بین ا... من دارم خودم به هر پیشنهادی که به شما میدم در این تاپیک عمل میکنم رفقا این تاپیک بدون عمل به هیچ دردی نمیخوره!!!! و البته با عمل هم تازه إن شاء الله و به لطف خدا و عنایت حضرت حجت فایده خواهد داشت!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |