کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
angry birds -پرندگان خشمگین اسرائیلی!!
۱۶:۴۷, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

گذری میکردم از این ورا چشمم افتاد به این تایپیک برام جالب بود . تمام نظرات رو خوندم .

دوستان من هم این بازی رو در یک برهه انجام دادم و بسیار بازی جذابیه . یه سری گفتن این بازی صهیونیستیه ، یه سری گفتن اصلا نباید در موردش بحث میشد و ...

تجربه ثابت کرده وقتی میزارن یه بازی انقدر معروف بشه معمولا صهیونیستها یه شیطنتهایی رو میکنن ، هر چند این بازی در ابتدا هیچ کاری یا ربطی به صهیونیستها نداشته .
یعنی تا میبینن بازی معروف و جهانی شد با نفوذشون تغییراتی میدن که به اشم خودشون تموم بشه . ( این ثابت شدست )

این بازی هم از پیامهای ناخود آگاه استفاده کرده . من یه 50 یا 60 قسمتش رو رفتم و تو یکی از قسمتهاش دیدم طرز ساختمونش جوریه که فضاهای خالی داره یه سالی رو نشون میده . ( اگر اشتباه نکنم 1971 بود ) و یه سری ساختمونهاش هم تابلو نمادهایی رو نمایش میداد . ( اگر دقت کنید خودتون متوجه میشید )

با این حساب این بازی فقط برای سرگرمی ساخته نشده و اهداف دیگه ای هم داره . حالا نه اینکه حتما کار صهیونیسته اما حتما طرز تفکری پشتشه و این پیامهای ناخود آگاه خواسته و نا خواسته تاثیر گذاره .

در ضمن ما امروزه وقتی میریم تو خیابون خیلی مواقع با عروسکهای این پرنده ها و جا کلیدیها و کیفها و قاب گوشی و تبلت و ... مواجه میشیم . این هیچ ایرادی نداره یه تایپیک هم داشته باشی و اطلاعات خودمون رو در مورد این بازی ( نام شرکت پخش کننده و صاحب شرکت و .. ) بالا ببریم و به عقیده من این تایپیک میتونه اطلاعاتمون رو بالا ببره و در نتیجه مفید باشه .

پاینده باشید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، mhvvhm ، ats
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: angry birds -پرندگان خشمگین اسرائیلی!! - soshiant - ۲۵/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۷

[-]