|
در چه حالیم...؟
|
|
۱۹:۱۳, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۶)علی 110 نوشته است: گام یک سلام علی جان لطفا متن ها را کوتاه تر بنویس (حتما) شما سه گام معرفی کردید برای خودسازی به نظر من اگه بشریت به این سه گامی که شما گفتید تن در دهند همه مشکلاتشون حل می شه و در ضمن انجام این سه گام برای شروع شاید آسان و جذاب باشد ولی ماندن و حفظ کردن آنها کمی سخت است بنده سعی می کنم که کمتر گناه کنم تا بتوانم این سه گام را رعایت کنم با تشکر یا علی مدد (۲۶/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۰)MAHDI59 نوشته است: علی جان به این رئیس ما بگو یه وقتی به ما بده!! پاسخ: وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ و جن و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند و پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده است که بالاترین عبادت کسب روزی حلال است و در ضمن خداوند نیز تا آخر شب وقت داده است که نماز مغرب و عشاء را بخوانی پس بهانه نیار خدا خودش ساعتش را تنظیم می کنه در ضمن اگه خیلی برات مهمه، نماز صبح را سر وقت بخون اون موقع که مشتری نداری، جز خدا راستی علی110، من یه چیزی هست که می خوام بگم ولی می ترسم . . . . . . . من می ترسم که از پله های نربان برم بالا و بیافتم پایین آدم هرچی از ارتفاع بالاتری سقوط کنه ضربه سخت تری می خوره می دونی منظور چیه؟ منظورم اینه که من بارها تلاش کردم و کارهای مختلف برای خودسازی انجام دادم ولی هربار که در چراگاه امتحان ولم کردن شروع کردم به چریدن! بهتر نیست یه زندگی معمولی داشته باشیم باور کن می ترسم گاهی اوقات به "داستان غم انگیز زبیر" فکر می کنم مگه می شه آدم به اون درجه از خلوص و تقوا و نزدیکی به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ... برسه و آخرش اونجوری بشه می ترسم مثله ابن ملجم بشم بیا بی خیال شیم نظرت چیه؟ . . . . . . ولی نه ... من شروع دوباره خواهم داشت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |