| نظرسنجی: آیا متین دوهنجره ارتباطی با گروه های منحرف ماسونی و شیطان پرست دارد؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله 100 در صد ایشون دست نشانده ی ماسونهاست | ![]() ![]() |
3 | 13.04% |
| نمیتوان قضاوت صد در صدی کرد اما اعمالش بسیار مشکوک است | ![]() ![]() |
6 | 26.09% |
| حتی اگر شیطان پرست هم نباشد شدیدا تحت تاثیر آنها قرار گرفته است | ![]() ![]() |
13 | 56.52% |
| متین شیطان پرست نیست و مقاله کاملا غیر منطقی میباشد و تهمتی بیش نیست | ![]() ![]() |
1 | 4.35% |
| تمام | 23 رأی | 100% | |
|
آیا متین دو حنجره هم شیطان پرست است؟
|
|
۱۹:۲۵, ۲۹/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۱۹:۴۹ توسط ahmads.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام.این مطلب رو من آماده کردم (البته با کمک دوستان سایت ظهور )جداگانه بود .اما الان با مقاله قبلی ادغام شده آخه چرا؟
(۲۹/آبان/۸۹ ۱۴:۳۷)مولوخ نوشته است: دوستان همگي در اشتباه هستيد اين ادم رو من ميشناسم ! سلام.ابتدا تشکر ویژه دارم از بچه های سایت که ما رو در جمعشون پذیرفتند. و همچنین تشکر ویژه از تیم ظهور 12 چون عکسایی از این آقا متین گذاشند که من بهش تا حالا توجه نکرده بودم خدمت دوست عزیزم مولوخ!!!! باید عرض کنم اکثر کسانی که الان خواننده هستند نقش میوه رو ندارن بلکه نقش شلغم رو دارن ![]() باید میگفتید:چرا از بین این همه شلغم رفتید سراغ این چغندر ![]() این پست رو که دیدید(shekayate-hejran.blogfa.com) وقتی بنده گذاشتمش کلی فحش و بد و بیراه بهم گفتند.بعضی ها اومدن و گفتند:متین شیطان پرست نیست بلکه خود شیطانه و ما دوست داریم شیطان رو بپرستیم!!!!! من توی این پست عرض کردم هرچند طرفداراش میگن استفاده ازین علامت ها به خاطر سبکشه اما دوستان بعضی ازین علایم و چهره هایی که متین داره اصلا توی راک دیده نمیشه.مثل زمین شطرنجی.مصل علامت ایکس با دستها.مثل مدل ریش. اونهایی هم که توسط خواننده های راک استفاده میشه مختص به سبکشون نیست مربوط به تفکرات الحادیشون هستش حتی اگه ما بگیم کلا علایمش فقط به خاطر سبکشه(که اینطور نیست) :باز هم نمیشه توجیهش کنیم .دلیلی نمیشه ما به بهانه های بیخود و پوچ تفکر کفار رو توی جامعه مون ترویج بدیم. بعدشم اگه همه ی اینها رو کنار بزاریم :مگه متین چی میخونه که سنگشو بعضی ها به سینه میزنن جز اینه که همش از نا امیدی و یاس میخونه جز اینه که از کلمات رکیک استفاده میکنه؟؟؟ مثل آهنگ دلم میترسه که باعث تاسفه که بعضی ها ایشون رو به عنوان خواننده و هنرمند و صاحب سبک و پدر راک میشناسن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |