|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۳:۴۵, ۳۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۸۹ ۱۷:۱۱ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
[b][b]
سلام دوست من [/b][/b]
سوالات شما خود سوال بر انگیز است.اما امیدوارم پاسخ من به این بحث بر نتیجه گیری کلی ما و حق جویی ما تاثیر نگذارد. اول با سوال آخر شروع میکنم.فزض که این حقیر اصلا این فیلم را ندیده باشم یا یکبار دیده باشم آیا در نشانیهایم از فیلم اشتباه کرده ام؟یا اینکه منظور شما از این سوال این است که تعداد دفعات دیدن فیلم توان تحلیل را بالا میبرد؟ اما سوال بعدیتان وضعیت دجال یا سائرون به اندازه ای مشهود است که تمامی دوستان میدانستند و فیلم نیز مانور زیادی روی آن ندارد. در مورد آراگورن شما یک اشتباه بزرگ کردید و آن اینکه فراموش کردید در فیلم خدایی نیست که پیامبری داشته باشد. در مورد گاندولف و استدلالم و اینکه او شیطان است خدشه ای نمی بینم زیرا شما سوالی پرسیدید که قبلا جواب آن را داده ام. اما در مورد گاندولف و وظایف شیطانی اش،مگر نه اینکه سراسر فیلم از آغاز تا پایان محل جولان و رهبری گاندولف است؟مگر نه اینکه او همه عناصر لازم برای تکمیل نظم خود را با دعوت خود مهیا میسازد؟ آقای رائفی پور و هر کس دیگری که شما نام بردید را نمیشناسم من قسم یاد میکنم که هرگز نامشان را نشنیده ام که شما مرا به تقلید از آنها متهم میکنید. دوست من چند توصیه برادرانه برای شما دارم البته از جانب برادر کوچکت: اول اینکه قبل از هر نقدی عیار نقد خودت را بسنج مبادا نقد تو از سر بی مبالاتی یا هوای نفس باشد که تنها باعث سقوط است. دوم اینکه در سینما و بالاخص سینمای استراتژیک لایه و حوزه های نقد متعددند و هر متخصصی از زاویه دید تخصصی خود به موضوع نگاه میکند. سوم اگر تمایل داشتید عیار سواد من را در هر زمینه ای که سخن گفتم بسنجید با پیام خصوصی در میان بگذارید زیرا من از عرض اندام و انجام مناقشاتی که سودی برای این سنگر و همرزمانم ندارد سخت بیزارم و اگر این مساله حمل بر ترس و بی کفایتی من میشود این مساله را میپذیرم ولی وارد هیچ مناقشه فردی و بازار غروری نخواهم شد. و در آخر اینکه مصرانه از شما میخواهم نقد من را بار دیگر مطالعه بفرمایید و بدانید من داستان سرایی نکردم بلکه همانطور که گفتم با روش معین و بوسیله اندیشیدن مثل دشمنم به این تحلیل رسیده ام. در پایان از شما دوست عزیز پوزش میخواهم اگر نتوانستم آنچه مد نظر شما بود بیان کنم و هم از شما و هم از ذیگر دوستان عذر تقصیر میخواهم چنانچه از حانب نقصان گفتار و رفتار من آسیبی بدانها رسیده باشد. ان شاء الله در همه عرصه های زندگی موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,902 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,604 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,843 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,447 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,016 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,603 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,301 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|