|
کسی هست همکاری کنیم
|
|
۱۸:۱۱, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان محترم
با توجه به تمامی پستهای که دوستان زدند یه وجه اشتراک میشه پیدا کرد. و اون هم اعلام اردات ما به حضرت. این خیلی ارزش داره اما باید دید ما از ظهور که دیدیم متوجه چی شدیم. حالا میخواهیم چیزی بسازیم که از اون بهتر کاملتر و صد البته با پایین ترین میزان اشتباه باشه. این صرف وقتی طولانی و بسیار هزینه بر که به نظر میرسه دست نیافتنی باشه. اما تولید میتونه خیلی کوچک اما پر ارزش باشه من مثال عام میزنم اما میخوام خوب مطلب رو جا بندازم. شما برای یه کودک خردسال به عنوان هدیه چی میخری؟ من اولین پیشنهادم بستههای هدیهای که چند ساله تو بازار ما مد شده و همه دارن میخرن (نام نمیبرم که نگن تبلیغ شد) یقیناً از نظر ریالی هزینهای برای من نداره اما از نظر بار روانی و ایچاد روحیه خیلی مؤثره شما باید ببینید تولیدتون برای چه سنی با چه عقیدهای و چه فرهنگیایه. یه مثال عینی دیگه. پلیس ایران در مقابله با اشرار و اراذل و اوباش با شیوه سرکوبگری جلو رفت و حقاً با موفقیتهای خوبی مواجه شد. اما این مدل برخورد با توجه به قوانین دست و پاگیر حقوق مدنی در هیچ دستگاه پلیس در دنیا امکان پذیر نیست یا حداقل به این قطعی امکان پذیر نیست. ظهور هم به این صورت ساخته شد با فرهنگ غربی و شیوه اطلاع رسانی غربی و لحن گفتگوی غربی شما باید شیوهای که مختص این جامعه هست رو انتخاب و کمک کنید تا به هدفتون برسید. حتماً با کنار هم بودن مبشه کارهای خوب و پر ثمری انجام داد اما باید تفکرات سالم سازنده و عقلانی باشه. چون ما ایرانی ها معمولاً از روی قوه عرفانی مون به هر چیزی نگاه میکنیم تا قوه عقلانی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |