|
گفتگوی منتظران
|
|
۱۶:۰۵, ۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۱ ۱۶:۰۸ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #893
|
|||
|
|||
|
[size=xxx-large]
قندوزی در كتاب ینابیع الموده(2) از ابی بصیر نقل می كند كه امام صادق(علیه السلام) فرمودند: [/size]گفتار حضرت لوط علیه السلام درباره قومش كه فرمود:" ای كاش مرا قوتی و یا پناهگاهی امن و استوار می بود كه از شر شما محفوظ می ماندم" آرزویی است بر قدرت قائم ما " مهدی(علیه السلام)" و استواری یارانش كه همان اركان محكم می باشند. هر كدام از مردان و یاران مهدی(علیه السلام) دارای قدرت چهل مرد هستند، دلهای آنها از پاره های فولاد محكم تر است، اگر بر كوهها بگذرند كوهها در هم فرو ریزند، دست از شمشیرهای خود(در پیكار با دشمنان دین) باز نمی گیرند تا آنكه خدای تعالی راضی شود. [size=xxx-large] 2. قندوزی در حدیث دیگری از ابی نعیم نقل می كند كه امام باقر(علیه السلام) فرمودند: [/size]ان الله یلقی فی قلوب محبینا و اتباعنا الرعب فاذا قام قائمنا المهدی علیه السلام، كان الرجل من محبینا اجرا من سیف و امضی من سنان.(3) خداوی متعال در قلوب دوستان و پیروان ما بیم و هراس ( نسبت به دشمنان و كافران) می افكند. پس هنگامی كه قائم ما مهدی(علیه السلام) بپا خیزد هر یك از آنان بی پرواتر از شمشیر و برنده تر از نیزه خواهد بود. [size=xxx-large] 3. سیطوطی در كتاب " الحاوی" از " نعیم ابن حماد" نقل می كند كه امام باقر(علیه السلام) فرمودند: [/size]یظهر المهدی بمكة عند العشاء الی ان قال: فیظهر فی ثلاث مائة و ثلاثة عشر رجلا عدد اهل بدر علی غیر میعاد قزعا كقزع الخریف، رهبان باللیل اسد بالنهار، الی ان یقول: فیلقی الله محبته فی صدور الناس، فیصیر مع قوم اسد بالنهار و رهبان باللیل.(4) مهدی (علیه السلام) به هنگام نمازعشاء در مكه و در میان سیصد و سیزده نفر از مردانی كه به عدد اصحاب بدر هستند ظهور خواهد نمود. اینان كه بدون قرار قبلی همچون ابرهای پائیزی ( از گوشه و كنار آسمان و به سرعت) جمع می شوند، پارسایان شب و شیران روزند. پس خداوند محبت مهدی(علیه السلام) را در قلب های مردم قرار می دهد و او با چنین یارانی پیش می رود. 2. ینابیع المودة، صص 9-5، چاپ نجف. 3. ینابیع المودة، ص 538، چاپ نجف. 4. الحاوی، ج2، صص 144 و 145. ![]() باتشکر آیدین |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: nh26pgkn8059iejjntz.gif]](http://up.vatandownload.com/images/nh26pgkn8059iejjntz.gif)