|
«حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
|
|
۱۰:۲۶, ۱۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۰:۵۳ توسط arashjfz.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستای خوبم
خیلی جالب بود حرف دکتر مینایی ایشون انگاری حد و توانایی ما رو نمیشناسن شاید باورتون نشه و لی متاسفانه ترن اور مالی دو یا سه تا از این شرکت های بازی سازی خارجی اندازه یک سال بودجه کشور ماست بهتره به جای جو گیر شدن و تفکرات بی جا فکر پیشرفت صنعت بازی سازی باشی ما تو کشورمون سایت استیم فی*ل*تره ما نمیتونیم به عنوان یه بازی ساز یه حساب خارجی داشته باشیم اکثر کشورا تحریممون کردن اونوقت میخوایم تو بازار جهانی و در حد بتلفیلد بازی بسازیم؟ خواهشا مردمو جاهل فرض نکنین من الان حرفای یه سری از دوستانو خوندم جالب بود عزیزای من اسم این کار صنعت بازی سازیه تا بازی ساز نتونه وارد بازار جهانی شه نمیتونه پول در بیاره حالا چرا بازار جهانی خوب دلیلشم سادس چون ما به دلیل فقر و مشکلاتی که تو کشورمون داریم ترجیح دادیم جلوی مردمو نگیریم و بزاریم محتوای دزدی گوش کنن (نسخه کپی شده) در این مسئله شکی نیست که در بازار ایران وقتی یه عزیزی بازی 120 هزار تومنی رو با 1500 تومن بازی میکنه نمیشه از اون خواست بازی 10000 تومنیو 10000 تومن بالاش پول بده پس بازار ایران تا حد زیادی فیله میرسیم به بازار خارج که اونام تحریممون کردن(اگه میخوایم اونجا جنسمونو بفروشیم باید طبق قاعده اونا بازی کنیم) دوستان من نمیگم اونا کار درستی کردن که به ایران تو بازیشون حمله کردن ولی به دو دلیل الان ما نمیتونیم کاری بکنیم 1.اونا پول دارن(کار بازی سازیم پول میخواد از دوستانی که تا حالا کار ساخت بازی انجام ندادن خواهش میکن الکی جو گیر نشن و فکر نکنن کار ساده ای هست کار بازیسازی پول میخواد) 2.اونا تکنولوژی دارن(تعداد کل افرادی که در ایران تا به حال حتی فکر به ساخت بازی کرده اند به انداز 10 درصد تیم بتلفیلد هم نیست چه برسد به نیروی متخصص) وقتی در جامعه ای جهل جای عقل را بگیرد از این بیشتر نمیتوان پیشرفت کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حمله Angry Birds به ایران ؛ عکس | mortem | 17 | 11,134 |