|
بازی فلش « شلیک به مرتد »
|
|
۲۰:۲۲, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۲۰:۲۷ توسط dani.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳)علمدار133 نوشته است: واقعا نمیدونم چی بگم به شما حق با شماست....باید امر به معروف و نهی از منکر کرد و نه اعدام حکم ارتداد تنها در یک مورد و یک مقطع و یک سری افراد خاص وضع شد و سپس به تاریخ پیوست.... من سوالی از شما دارم چرا پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، آن فردی را که به ایشان ناسزا می گفت و بر سرش خاک می ریخت و سنگ می زد را مورد تکفیر قرار ندادند؟ استناد علما به سنت است؟....خوب سنت همین است....من می گویم استناد عموم علما به سیاست است و نه سنت و نه قرآن و نه حتی اهل بیت.... یاعلی یک مورد جالب تر اینکه اصلا شاهین نجفی به ارتداد محکوم نشده است و این تنها شایع سازی bbc برای افراطی نشان دادن مسلمانان ایرانی است.... متاسفانه عده ای ساده لوح مذهبی هم با بی بصیرتی کامل اقدام به پخش و نشر حکم ارتداد این فرد کردند...دایه های مهربان تر از مادر! یعنی حتی علما هم حکم ارتداد این شخص را صادر نکردند چون حتی توهین به مقدسات مشمول این حکم کذایی نمی شود... حکم کذایی ارتداد تنها برای خارج شدگان از دین در نظر گرفته شد که با این وصف توهین مشمول آن نمی شود....که اگر چنین بود باید تمام اهل سنت را سر می بریدیم! یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شلیک به قرآن در بازی رزیدینت اویل 5 + عکس | سپهسالار | 23 | 14,665 |