کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی فلش « شلیک به مرتد »
۲:۳۸, ۱۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۲:۵۵ توسط dani.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۷/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰)علمدار133 نوشته است:  
[تصویر: Shellik_Be_Mortad02.jpg]
[تصویر: Shellik_Be_Mortad06.jpg]
[تصویر: Shellik_Be_Mortad07.jpg]

باید به حال چنین مریدانی تاسف خورد...کسانی که چنین بازی را ساختند بنده را یاد اراذل و اوباش و نمونه دینی آن خوارج تحت هدایت نجدت بن عامر انداختند....

شما را بخدا نگاه کنید ....یعنی چی با نیت خالص شلیک کن....اینها همان منتظران مهدی موعود هستند؟...

باید به حال امت گریست زیرا مشتی اوباش و لات و الاف دیروزی شدند مذهبیان فدایی و کاسه داغ تر از آش و بازی می سازند...اینها همانهایی هستند که اگر در زمان صدر اسلام می زیستند جوی ها و معابر را با شمشیر آخه همواره خونین نگه می داشتند....

ما را چه شده ... به جای استفاده از دین خدا فقط در حال کشتار هستیم...کی باید از ثمره دین استفاده کنیم؟

فقط تنبیه؟
فقط مجازات؟
فقط کشتن برای عبرت سایرین؟

شدیم عده ای ریاکار و جانی که ریش را برای دزدی می گذاریم و تیغ را برای کشتن...

همانا فرق علی را چشمان ظاهربین پیروانش شکافت ...

یاعلی

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۲۸)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:

مخلوطی از توهم و تحلیل خودتون رو به ما ارائه دادید !
اولا که پیامبر هیچوت چنین کاری نکرده اند بنا به گفته خودتون لذا نیازی به پاسخ گویی به دلائل رد شده از سوی خودتان نیست

خوب است بنده تاکید کردم این داستان ساخته ذهن بیمار من است و الا خطابه شما دیگر قابل کنترل نبود...ضمن اینکه شما چطور ادعای استدلال به موقع دین دارید در حالی که حتی توانایی تحلیل یک مسئله ساده دینی را ندارید....مشکل از شما نیست....مشکل در جایی است که عوام را توصیه به تقلید می کنند تا حدی که مردم توانایی تفکر را به طور کامل از دست بدهند...بنده تنها از عدم پاسخگویی شما نتیجه گیری کردم...قطعا پاسخ دادن شما می توانست لحن مرا تغییر دهد

(۱۷/تیر/۹۱ ۲:۲۸)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:

اینکه این حکم با توجه به شرایط زمان درست است یا خیر ، کار متخصصان این حوزه نه شمایی که حتی کوچترین مقامی در این امر ندارید ، خود علما بهتر میدانند چه چیز خوب است و چه چیز بد است ( نمونه ماجرای وهن قمه زنی )

دوست من .... هر کسی با تفکر آفریده شده است...درست نیست یک معادله شرطی را بگذاریم وسط و بسم الله از سیر تا پیاز اعمالمان را بدهیم دست مراجع....

یاد یک ماجرای تلخ در ابتدای پیروزی انقلاب افتادم...در هنگام دادن حکم چند ارتشبد و مغر های متفکر ارتش ، خبرنگاران به حکم آنها اعتراض کردند....قاضی دادگاه با لحنی تمسخر آمیز گفت : آنها گناه کارند و باید اعدام شوند ... اگر هم ما حکم اشتباه دادیم نگران نباشید زیرا بعد از اعدام به بهشت می روند!

این لوپ کلام شماست...Big Grin

در پناه رحمت حق

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بازی فلش « شلیک به مرتد » - aleerz - ۱۰/خرداد/۹۱, ۲۱:۵۶
RE: بازی فلش « شلیک به مرتد » - dani - ۱۷/تیر/۹۱ ۲:۳۸