|
بازی فلش « شلیک به مرتد »
|
|
۳:۱۷, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۳:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
اینکه ما مرتب بخواهیم جواب بدیم و توجیه تراشی کنیم مسلمات اسلام را تغییر نمیدهد
شما اشتباه کردید در مورد اینکه گفتید رسول خدا چنین اقدام هایی نکرده اند آدم حداقل با خودش باید روراست باشه حالا هی ما بیایم آسمون ریسمون ببافیم که توجیه کنیم چیزی رو تغییر نمیده نظر شما مغایر اسلام است هم سیره ی رسول خدا این رو تأیید میکنه هم نظر اسلام شناسان این که تقلید در فروع دین و احکام فقهی را ربط بدیم به جبر یا بی تفکری این فرافکنی است اصول اعتقادی بر مبنای تفکر و تعقل است در فروع و مباحث فقهی باید به متخصص مراجعه کرد در این مورد هم سنت رسول خدا مشخص هست حالا شما دوباره بیا اینجا توجیه بتراش ، چه کاریه برادر من؟ شما به اشتباه مسلم خودت در مورد اینکه رسول خدا میبخشیده اعتراف نمیکنی! رسول خدا گاهی هم به دستور خدا نمیبخشیده و شدیدترین مجازات ها رو هم به کار بسته بنا نیست ما جدل کنیم جدل قلب رو سیاه میکنه و جلوی فهم حقیقت رو از قلب میگری به قدر کافی توضیح ارائه شده در این مورد از طرف حقیر مسئله هم نکته ی مبهمی نداره البته جا برای توجیه تراشی همیشه هست و بوده و خواهد بود خدا به همه ی ما توفیق هدایت بده در ضمن (۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: شما بنده را دارای اطلاعات دینی پایین خواندید....بهتر است بدانید دانستن انبوهی از نقل ها و لقمه های جویده شده علمای فرهیخته کاریست که در توانایی همگان می باشد....این بصیرت است که عده ای را با شنیدن نوای اذان مسلمان می کند و عده ای را با دانستن هزاران نقل ریاکار...در ضمن تفسیر به رأی در دین ربطی به بصیرت ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ذکر مراجع عظام هم هیچ ایرادی نداره ، احترام گذاشتن به عالم از شعائر دین هست شما برو ببین مولاعلی و سایر ائمه برای یک عالم چه القابی به کاربردند نامه ی امام زمان به شیخ مفید ببین ایشان چه القابی به کاربرده هی هر چیزی که به نظر شخصی ما جور در نیامد را تکذیب نکنیم (۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: بنده هرگز توهین را مقبول فرض نکردم...تنها در ارتباط با سرنوشت توهین کننده اظهار نظر کردم...بنده خودم شیعه علی ع هستم و توهین را بر نمی تابم...اما راه برخورد با توهین را زور نمی دانم...راه حل بنده محبت است...شاعر می گوید از محبت خارها گل می شود!اولاً راه حل شما راه حل اسلام نیست! ثانیاً شعرا خیلی چیزها میگویند ، ملاک برای عبد خدا گفتار خدا است یعنی قرآن و کلام و سیره ی اهل بیت (۱۷/تیر/۹۱ ۲:۱۷)dani نوشته است: بنده خودم شیعه علی ع هستمتوهم است اگه خود رو شیعه ی علی علیه السلام بنامیم و معتقد به این جمله باشیم که احکام اسلام مانند سنگسار یا ارتداد یا ارث زن یا حجاب یا قصاص یا سایر احکام... مخصوص زمان و مکان خاص است این ها نظرات شخصی در باب یک مسلک شخصی است که مسلماً آن مسلک اسلام نیست مسلکی است باب طبع منِ نوعی!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شلیک به قرآن در بازی رزیدینت اویل 5 + عکس | سپهسالار | 23 | 14,661 |