|
بازی فلش « شلیک به مرتد »
|
|
۱:۲۷, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۱:۳۴ توسط dani.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
حرف هایی را که وظیفه داشتم بگویم ، عرض کردم و شرمنده خدا نیستم....
این را بدانید در تک تک احکام اسلام شرایط سیاسی روز در نظر گرفته شده و جایی که به نفع عده ای نباشد حذف یا جعلی شمرده شده و نقاطی که به نفع مجموعه است پررنگ تر شده.... دوستان ، مراجع از بدنه نظام اسلامی هستند...شک نکنید احکام حساسی مثل ارتداد بیش از آنکه دینی باشد ، سیاسی است و متاسفانه شواهد هم جز این نیست......... من این تناقضات آشکار احکام مربوط به ارتداد را چیزی جز تفکر سیاسی نمی دانم...شاعر ، نویسنده ، روزنامه نگار ، کاریکاتوریست و ... کیست که نداند چنین افرادی همیشه برای هر حکومتی از هر کشوری خط قرمز محسوب می شوند....اسلام و غیر اسلام ندارد....این قانون بقای حکومتهاست....مخالفان را بکش مثل حکم ارتداد.....منتقدان را تهدید کن مثل همین دوستان بیداری اندیشه خطاب به بنده.... همانطور که ن ج اس به تک حزبی شدن متهم است....این انجمن هم مسیری را در پیش گرفته که جز آن تداعی گر رویه دیگری نیست... به خاطر خدا فقط به بنده بگویید در این انجمن چند منتقد و مخالف حضور پیدا کردند....به شما قول می دهم در بین تمام اعضای ثبت نامی به عدد انگشتان دو دست هم نمی رسند...چون مشمول پالایش ماهانه می شوند!....چون امثال ما باید مراقب حرف خود باشیم و به قول جناب میلاد (miley) حرف خود را مزه مزه کنیم(زیرا ایشان نمی گذارند ما به مطلوباتشان هجمه کنیم!) مدت هاست پویایی این انجمن به پایان رسیده...شاید به خاطر بالا رفتن آمپر شعارهاست... ![]() در پناه رحمت یزدان یاعلی یک مورد بسیار عجیب: تمام پست های من درباره انتقاد از به کار بردن القاب دور و دراز برای صدا زدن مراجع حذف شد......واقعا ظرفیت شما اینقدر پایین است و حتی تحمل چند کلمه انتقاد را ندارید؟....شما مگر خدایید؟.....الله اکبر ..... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شلیک به قرآن در بازی رزیدینت اویل 5 + عکس | سپهسالار | 23 | 14,656 |
۳۰/مهر/۹۱ ۲۱:۲۸ آخرین ارسال: S!lenced |