|
گفتگوی منتظران
|
|
۲۰:۲۳, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۴ توسط خاک.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
خدایا
ای پروردگار من من همون بنده ای هستم که هفته ها برایت نامه می نوشت و از گرفتاری ها و درد هاش می گفت یادمه هر پنجشنبه شب می نشستم پشت کامپیوتر و نامه ای برایت می نوشتم و در وبلاگم می گذاشتم وبلاگ یک چمدان نامه برای پروردگارم فکر کنم نامه هام شصت هفتاد تا شدند خدایا امروز می خواهم در این تالار گفتگو و در آخرین روز سالمان آخرین نامه و خواسته ام برایت بنویسم تو خوب می دانی که چه می خواهم خدایا چند ساعت دیگر سال تحویل می شود و من در این زمان از تو چیزی جز آخرین راهنمایت نمی خواهم خدایا احساس می کنم زمین و زمان دارند فشرده و منقبض می شوند خدایا چند هفته ای است که بوی خوشی احساس می کنم بوی خوش کسی که هزار سال است زمین را از دیدن چهره ی همچون آفتابش محروم کرده خدایا نمی دانم چرا ولی احساس می کنم این داستان زندگی بنی آدم دارد به پایان بندیش نزدیکتر می شود خدایا این روز ها شور و غمی عمیق در اعماق روحم احساس می کنم خدایا بوی بهار جاودانه ای را می شنوم که نزدیک می شود خدایا این چه حسی است که من دارم خدایا آیا واقعا نزدیک است یا این دلخوشی زود گذری است که من به آن مبتلا شده ام خدایا سرنوشت این همه انسان آخر به کجا خواهد کشید پروردگارا ما با خائنین حرمین شریفین چه کنیم پروردگارا ما با وهابی های خونخوار که جنایت ها بر علیه محبان خاندان پیامبر روا می دارند چه کنیم پروردگارا شادی و شیرینی نوروز من یکی که به خاطر مظلومیت برادران مسلمان بحرینی و جنایات آل سعود و آل خلیفه زهر مار شده پروردگارا آیا آنها ها انسانند ؟؟؟ پروردگارا این ها کاش جاهل بودند کاش .... پروردگارا با تانگ ها و ماشین های غول پیکر زرهی خود کوچه به کوچه می گردند تا شیعه ای پیدا کرده تا سر و مغز آنها را هدف بگیرند پروردگارا مردم بی گناه لیبی چکار کنند به جز تو چه کسی یار و پناه گاه آنان است در برابر دیوانه ای کافر به نام قذافی پروردگارا مردم مصر و تونس انقلاب کردند و به یاری تو پیروز میدان شدند ولی دستاوردشان در خطر است و رهبری ندارند تا آنان را هدایت کند پروردگارا دشمنان ایران همه کاری کردند و انواع دسیسه ها به کار بردند و می کنند تا نام تو یعنی الله را از پرچممان حذف کنند و برای همین اختلافات زیادی در بینمان ایجاد کردند و می کنند خدایا خون پاک حسین هنوز در جریان است و کسی تا بحال نتوانسته در خونخواهی کامل او موفق گردد برای همین است که امروز این وهابی های .... در میدان جولان می دهند خدایا عبد الله سعودی و قذافی و بن علی و آل خلیفه و مبارک و ... تمام ظالمین عالم را بکش و خوار و خفیفشان گردان و در آتش دوزخ بیفکن که تو سریع الحساب و انتقام گیرنده ای خدایا تمام یاوران و مشتاقان و شیعیان و مریدان و معتقدان و منتقمان و خونخواهان حسین را در یک جا جمع کرده و بر انگیزان و به آنها هدف و بصیرت و وحدت عطا کن تا برای خونخواهی از حسین به پا خیزند و پرچم سیاه بر افرازند و مهدی را یاری کنند و اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |