کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 17 رای - 4.41 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افشای والت دیزنی (تحریم محصولات کمپانی والت دیزنی)
۱۷:۰۸, ۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
به نام خدا

نقل قول:به نظر من تلویزیون یکی از اون ابزار بسیار زیرکانه و صد البته شیطانی هستش و وجود این جعبه سیاه توی هر خونه باعث میشه به جای کارهای مفید مثل خواندن قرآن و ادعیه مختلف , ورزش کردن, درس خوندن و ... دائما پای اون بنشینیم و وقت با ارزشمون رو تلف کنیم.
دوست من شما دارید ابزار را متهم به بد بودن می کنید . بهتر است که یادمان باشد که ابزار بد نیستند آن کسی که باعث می شود تا ابزار بد باشند ما آدم ها هستیم . درست است که در جامعه ی امروزی تلوزیون سودی نمی رساند و فقط ضرر دارد ، اما ما می توانیم از آن برای پیشبرد اهدافمان استفاده کنیم ، مثلا می توانیم با استفاده از دستگاه های دی وی دی هم ارتباط خود را با صدا و سیما و ماهواره قطع کنیم و هم برای دیدن بسیاری از مستند ها ( از جمله مستند ظهور ) از آن استفاده کنیم.
البته هنگامی که فیلم و یا کارتونی را برای دیدن تهیه می کنیم باید انتخابمان آگاهانه باشد ، و اگر نمی توانیم چنین انتخابی داشته باشیم بهتر است به توصیه دوستمان elecman-1984 گوش فرا دهیم و به مطالعه و ورزش و ... بیشتر اهمیت دهیم. زیرا اگر انتخابی ناآگاهانه داشته باشیم ضرر بسیار بزرگی به خود رسانده ایم.

اما پیشنهاد کلی ای که به دوستان می کنم این است که اگر می توانند ، به طور کلی تلوزیون را رها کنند و بیشتر به مطالعه و همچنین شناخت طبیعت بپردازند . چراکه با مطالعه سرعت دریافت اطلاعات بسیار بیشتر از تلوزیون می شود و با شناخت طبیعت می توانند حقایق را درک کنند ، و این بدلیل آن است که جهان طبیعت هیچگاه مانند بسیاری از شبکه های تلوزیونی به شما دروغ نمی گوید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علی الهادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: افشای والت دیزنی (تحریم محصولات کمپانی والت دیزنی) - amir-mahdi - ۳/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۸

پرش در بین بخشها:

بالا