|
گفتگوی منتظران
|
|
۱۸:۱۲, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #959
|
|||
|
|||
|
یا بسم الله الرحمن الرحیم یا الحمد لله الرحمن الرحیم یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین یا ایک نعبد و ایاک نستعین یا مولانا یا الله
عجل لولیک الفارس الحجاز چه می شود؟؟؟[/font] 1- نسیمی می وزد ،مشام منتظران حقیقی آن را درخواهد یافت و دلهایشان را به سوی خانه خدا متوجه خواهد ساخت. دلهایشان به آن ها نوید شادی خواهد داد. آن نسیم در گردن و سر آن ها می پیچد و جانشان را لبریز از شادی می کند. 2- سپس رایحه ای خوش را خواهند شنید. رایحه ، روز به روز قویتر و محکمتر به آنها می رسد. منتظران حقیقی عطر قدوم مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را می شناسند . کم کم این رایحه خوش قلب های آنان را اطمینانی زیبا خواهد داد. 3- سپس چشم های بصیر خود را در جهان می گردانند و می بینند هر آنچه از آن به عنوان نشانه ها یادشده . بر بدن هاشان لرزه می افتد از شادی دیداری سخت قریب. آهای خودم ! فرض محال که محال نیست ، فرض کن که تو در آینده نزدیک انشاء الله یکی از یاران آن حضرت عالی مقام باشی! به سرتاپایت نگاه کن. چشم دلی کور چشم سری بینای هر چه حرام، گوش دلی ناشنوا و گوش سری شنوای هر چه حرام، دلی جای غیر خدا، پایی در راه گناه آماده دویدن، ای وای ، آهای خودم !!!!!!!!!!!!!!!!تو اینگونه ای و مولایت تنها ... تو اینگونه ای و مولایت غریب ... تو اینگونه ای و مولایت طردشده ... تو درگیر مسائل خودی ، درگیر مدرک ، کار ، ازدواج ، سربازی ، تفریح ، سرگرمی و در آن جال که تو درگیری مولایت فرمانده وجودت فرمانده قلبت تنهاست در خیمه ای... آیا با هر گناه کردنت ظهور را به سهم خودت ، کمی حتی لحظه ای به تعویق نمی اندازی ؟ که چه بسا اگر اینطور باشد چه ظلمی در حق بشریت می کنی!!! ظلمی بزرگ. آهای خودم کجایی؟ چرا چشمت را بر حرام خدا نمی بندی و گوشت را در برابر حرام خدا کر نمی سازی؟ مگر نمی دانی گناه کردن تو در عصر غیبت ظلم به بشریت است اگر بر فرض محال تو یکی از یاران آن حضرت باشی . و الله لا یهدی الظالمین . ما در انتظار اوییم که بیاید. بیاید که بگوییم خوش آمدی !!! همین ؟ نخواهی توانست آهای خودم. تو باید از امروز به خودت بگویی خوش آمدی پیش از آنکه بتوانی به او بگویی. پیش از آنکه بتوانی باری برداری از شانه او ، خود را سبک کن. سنگینی گناه را بر زمین بگذار . آهای خودم ! کافی است هرچه خودت را دور کردی !!! کافی است هر چه به خودت ظلم کردی !!! کافی است هر چه مولایت را غمگین کردی !!! کافی است هر چه به غربت او اضافه کردی !!! کافی است !!! کافی... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |