کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی مسلمانان در میانمار - (به همراه تصاویر دلخراش و تکان دهنده)
۲:۵۲, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام به همه دوستان و اندیشمندان این سایت. من بعد از مدت ها فقط بخاطر یه دلیل که مربوط یه این قضیه هست لاگین کردم. لطفا" دقت کنین, بنده حقیر کمپینی رو در سایت اجتماعی فیسبوک راه انداختم که خواستار همکاری صمیمانه شما برادران و خواهران گرامی خودم هستم. بنا به آمارهای معتبر, بیش از 6 میلیون نفر از هموطن های عزیزمون تو این سایت عضو هستن که در نتیجه بهترین جا برای تبلیغ آرمان های خودمون در جهت منفعت مردم مسلمان مظلوم میانمار هست. بعد از خدا و عرش او و هر چه که او مقدس نامیده, چشم و امیدم شما دوستان خوبم هستین. از نظر خودم کاری که شما اینجا انجام می دید و کاری که بنده حقیر در فیسبوک به دنبال تحقق آن هستم جهاد در راه خدا حساب می شه. پس بیاین این جهاد ها رو بهم پیوند بدیم و تا هر جا که ممکنه برای برادرا و خواهرای دینیمون در میانمار تاثیر گذار باشیم.

لاَّ يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُوْلِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُـلاًّ وَعَدَ اللّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا (سورة النساء)

آدرس کمپین در فیسبوک : http://www.facebook.com/SupportMyanmarMuslims

لطفا برای بحث در این مورد به تاپیکی که اخیرا" برای این موضوع باز کردم مراجعه کنین:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18716.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، بیداری اندیشه ، خاک ، azade ، عاشورايي ، AMINI ، ELENOR ، حلما
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نسل کشی مسلمانان در میانمار - (به همراه تصاویر دلخراش و تکان دهنده) - FCBOY - ۳۱/تیر/۹۱ ۲:۵۲
بای ذنب قتلت؟؟؟ - پروانه - ۱۴/مرداد/۹۱, ۱۱:۴۲
از مسلمانان میانمار چه خبر؟ - aleerz - ۲۹/شهریور/۹۱, ۱۸:۲۸
مسلمان سوزی در میانمار - aboutorab - ۲۶/اردیبهشت/۹۲, ۲۰:۳۳
RE: مسلمان سوزی در میانمار - ساقی - ۲۷/اردیبهشت/۹۲, ۳:۴۱

[-]