|
مقایسه توصیفات پیامبران در قرآن و عهدین
|
|
۹:۰۲, ۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۷ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
3- حضرت ابراهیم (علیه السلام)
3-1- توصيف مواجهه حضرت ابراهيم(علیه السلام) با حاکم مصر در قرآن کریم، ابراهیم علیهالسلام در مناظرهای شجاعانه با حاکم مصر، او را به خداوند دعوت میکند: ((آیا از [حالِ] آن کس که چون خدا به او پادشاهی داده بود [و بدان مینازید، و] با ابراهیم درباره پروردگارش محاجّه [می] کرد، خبر نیافتی؟ آن گاه که ابراهیم گفت: «پروردگار من همان کسی است که زنده میکند و میمیراند.» گفت: «من [هم] زنده میکنم و [هم] میمیرانم. ابراهیم گفت: «خدا [ی من] خورشید را از خاور برمیآورد، تو آن را از باختر برآور. » پس آن کس که کفر ورزیده بود، مبهوت ماند. و خداوند قوم ستمکار را هدایت نمیکند.)) [1] اما در کتاب مقدس، از این شجاعت خبری نیست و برعکس ابراهیم از ترس جانش، زن خود را به همان حاکم مصر پیشکش میکند، به طوری که بعداً، حتی حاکم مزبور هم، ابراهیم را برای این کار، ملامت میکند: (( بدین طریق ابرام با توقفهای پی درپی بسمت جنوبِ کنعان کوچ کرد. * وقتی به مرز سرزمین مصر رسید به سارای گفت: تو زن زیبایی هستی و اگر مردم مصر بفهمند که من شوهر تو هستم، برای تصاحب تو، مرا خواهند کُشت؛ اما اگر بگویی خواهر من هستی، بخاطر تو با من به مهربانی رفتار خواهند کرد و جانم در امان خواهد بود * وقتی وارد مصر شدند، مردم آنجا دیدند که سارای زن زیبایی است* عدهای از درباریانِ فرعون، سارای را دیدند و در حضور فرعون از زیبایی او بسیار تعریف کردند. فرعون دستور داد تا او را به قصرش ببرند.*آنگاه فرعون بخاطر سارای، هدایای فراوانی از قبیل گوسفند و گاو و شتر و الاغ و غلامان و کنیزان به ابرام بخشید.* اما خداوند، فرعون و تمام افراد قصر او را به بلای سختی مبتلا کرد، زیرا سارای، زن ابرام را به قصر خود برده بود.* فرعونْ ابرام را به نزد خود فرا خواند و به او گفت: این چه کاری بود که با من کردی؟ چرا به من نگفتی که سارای زن توست؟* چرا او را خواهر خود معرفی کردی تا او را به زنی بگیرم؟ حال او را بردار و از اینجا برو.* آنگاه فرعون به مأموران خود دستور داد تا ابرام و همسرش را با نوکران و کنیزان و هر آنچه داشتند روانه کنند.)) [2] ---------------- 1- بقره ، ۲۵۸ 2- پیدایش ۱۲ : ۱۰-۲۰ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مقایسه توصیفات پیامبران در قرآن و عهدین - جوینده حق - ۱۳/تیر/۹۱, ۱۱:۴۶
RE: مقایسه توصیفات پیامبران در قرآن و عهدین - جوینده حق - ۲۲/تیر/۹۱, ۲۱:۱۹
RE: مقایسه توصیفات پیامبران در قرآن و عهدین - جوینده حق - ۲۴/تیر/۹۱, ۱۱:۲۳