کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!!
۲۲:۲۰, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7

دوست عزیزم من هم اول همین فکر رو کردم که چرا باید روی این فرد وقت بذارم ... اما ایا به این نکته هم توجه کردید که این اقا یکی از محبوب ترین خواننده های پاپ خارج از کشوره .حالا چه ما ازش خوشمون بیاد و چه نیاد جوون های ما دارن موسیقی این فرد رو گوش میدن و مسلما یه شعر فارسی ملحدانه تاثیر بیشتری روی مخاطبش داره نسبت به چرندیات متال و دیگر موسیقی های خارجی که جوون ها فقط به خاطر اینکه بگن از موسیقی سر در میارن به دنبالش میرن در حالی که هیچی ازش نمیفهمن .

در مورد محبوبیت این اقا هم بگم که در بین طرفدارانش مثل بت میمونه ...حداکثر میزان بازدید از یه البوم در سایت های موسیقی نهایتا 8000 بازدیده که وقتی البوم این اقا اومد تعداد بازدید از صفحه ی دانلود البومش به 20000 رسید !!! مطمئنا طرفداران این اقا در کشور بیشتر از خواننده هایی مثله مایکل جکسون و لیدی گاگا و امثالهم هستند و اهمیت اینکه اثار این دست خواننده ها نقد بشه به نظرم خیلی بیشتره . کما اینکه نمیخواستم اثارش رو نقد کنم ولی اینکه توی دو البوم اخرش به طرز عجیبی از فلسفه ی خداگریزی و اومانیسم میگه به نظرم جای نقد و تحلیل داشت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، InsomniAc ، MohammadSadra ، ONLY66 ، meshkat ، yektaparast ، تازه مسلمان ، س.س.الف ، ضرغامیان ، جویای حقیقت ، AFG Shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!! - Reza2035 - ۶/فروردین/۹۰ ۲۲:۲۰

[-]