|
«حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳»
|
|
۱۳:۳۸, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
مطالب دوستان رو خوندم ... اما يك نكته كليدي :
در دنياي امروز و موقعيت كنوني اصلا نبايد اين ذهنيت رو داشته باشيم كه همه امكانات رو خودمون بسازيم اتفاقا" بايد از امكانات دشمن استفاده كرد ... اينكه ما بتوانيم موتورهاي قوي و بروز براي بازي طراحي كنيم و بر اساس اون بازي هاي جديد و قابل رقابت بسازيم خيلي عاليه اما ي ايده آله كه مستلزم صرف هزينه و زمانه .... انشاالله به اونجا هم ميرسيم ... فكرشو بكنيد ،همين سيستمي كه شما باهاش داريد اين مطلب رو ميخونيد مگه ساخت داخله ؟ حالا چون ساخت خودمون نيست يعني نميشه ازش استفاده مفيدي كرد ؟ جواب شايسته به دشمن دادن يك ضرورته كه نبايد اصلا فراموش بشه ... درحال حاضر بهترين روش بنظر من استفاده از ابزار دشمن بر ضد خودشه ... اين خودش ي تاكتيكه ... البته اصلا كار آسوني نيست و دانش و پشتكار بالا و البته توكل نياز داره ... من مسئول فني ي شركتم ... تاحالا چندين بار با استفاده از معادل سازي و بادرك از فرايند و سيستم عملكرد تجهيزات پيچيده تونستيم نياز به متخصصين خارجي رو رفع كنيم ... جالبه بدونين تمام قطعاتي كه استفاده كرديم ساخت ژاپن و آلمان بود ... اما نتيجه اي كه گرفتيم اين بود كه يك خط توليد داخل كشورمون راه افتاد و از اون به بعد از حضور اونها بي نياز شديم اين تجربه منه بي هنره كه غبار راه شما نخبگان هم نيستم ... اعتقاد راسخ دارم كه به لطف خدا هيچ دانشي وجود نداره كه ذهن جوان ايراني نتونه دركش كنه ... درحال حاضر سكوت و سكون آفته ... پس يا علي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حمله Angry Birds به ایران ؛ عکس | mortem | 17 | 11,158 |