کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی مسلمانان در میانمار - (به همراه تصاویر دلخراش و تکان دهنده)
۰:۵۴, ۱۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۱ ۱:۴۶ توسط zkh.)
شماره ارسال: #25

من پریشب از خلق خدا ناامید شده بودم و دلم به شدت گرفته بود. در خبرها خوندم که کشتار مسلمان های میانمار به شکل دیگه ای داره ادامه پیدا می کنه و الآن در محاصره هستن و کسی اجازه نداره بهشون آذوقه برسونه.
نمی دونستم سوخته شدن در آتش بهتره یا مردن از گرسنگی و بیماری...
خیلی ناراحت بودم. فکرم مشغول بود. از خدا کمک می خواستم. داشتم سعی می کردم که خوابم ببره که یهو دو خط از یه دعا اومد توی ذهنم. من دعاها رو زیاد حفظ نیستم. سریع رفتم سراغ مفاتیح و از خدا خواستم دعا رو نشونم بده. دعا فرج حضرت مهدی علیه السلام بود: اِلهی عَظُمَ البَلا و بَرِحَ الخَفا...

از اون موقع تا حالا، چندین بار خوندمش.

نظرتون چیه که در یک ساعت خاص از یک روز خاص، این دعا رو با هم بخونیم؟!

اگر موافق هستین،
پنجشنبه همین هفته (12 مرداد 1391)، اذان مغرب (حدود ساعت 8:30 بعدازظهر) و لطفا به دیگران هم اطلاع بدین.

متن دعا رو هم براتون میذارم:

«
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ

خدایا بلا و مصایب ما بزرگ شد و بیچارگی ما بسی روشن و پرده از روی کار برداشته شد و امید نا امید شد و زمین (به همه ی پهناوری) بر ما تنگ آمد
و آسمان (علم امامت و وحی نبوت) رحمتش از ما منع گردید و تنها تویی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما در هر سختی و آسانی بر لطف توست. خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد که صاحب امر الهی (و مرجع خلافت) هستند و بر ما اطاعتشان را واجب کردی و به واسطه ی این مطاع مقامشان را به ما شناساندی پس به حق منزلت و قدر آن ها به ما فرج وگشایش زود و نزدیک چون چشم بر هم زدن یا زودتر عطا فرما ای محمد و ای علی ای علی و ای محمد شما مرا کفایت کنید که شما کافی هستید و مرا یاری کنید که شما یاران منید ی مولای من ای صاحب الزمان فریادرس فریادرس فریادرس مرا دریاب مرا دریاب مرا دریاب همین ساعت همین ساعت همین ساعت زود زود زود ای خدا ای مهربان ترین مهربانان به حق محمد و خاندان اطهارش
»

(مفاتیح الجنان - به خط آقای مصباح زاده - دفتر فرهنگ و نشر اسلامی - صفحه 213)
در پناه حق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، mosafer ، Seyed Mohsen
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نسل کشی مسلمانان در میانمار - (به همراه تصاویر دلخراش و تکان دهنده) - zkh - ۱۰/مرداد/۹۱ ۰:۵۴
بای ذنب قتلت؟؟؟ - پروانه - ۱۴/مرداد/۹۱, ۱۱:۴۲
از مسلمانان میانمار چه خبر؟ - aleerz - ۲۹/شهریور/۹۱, ۱۸:۲۸
مسلمان سوزی در میانمار - aboutorab - ۲۶/اردیبهشت/۹۲, ۲۰:۳۳
RE: مسلمان سوزی در میانمار - ساقی - ۲۷/اردیبهشت/۹۲, ۳:۴۱

[-]