|
یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟
|
|
۲:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۰۹ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۴۳)MJM GAMES نوشته است: باسلام...میبخشید یکم لحنم تنده ولی باید واقعیتو بگمدرسته که بعضی مواقع تند روی هایی دیده میشه اما ببین دوست عزیز اکثر بازیهای غربی غیر از سرگرمی یه هدفی از ساختن بازی دارن یعنی خیلی از سیاستمداران غرب سیاست هاشون رو از طریق رسانه که یکیش بازی هست به مردم القا میکنن تا صدای مردم در نیاد البته من کوتاه گفتم چون دوستان به اندازه کافی توضیح داده اند و ان شاءالله شما قانع شده باشید فقط خواستم از شما تشکر کنم که شما این مسئله رو به عنوان دغدغه یک بازیساز در همین تالار در میون گذاشتی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - MJM GAMES - ۴/اسفند/۸۹, ۲۱:۴۳
RE: یک انتقاد دیگر - Reza2035 - ۴/اسفند/۸۹, ۲۲:۴۲
RE: یک انتقاد دیگر - مسافر - ۵/اسفند/۸۹, ۱:۳۶
RE: یک انتقاد دیگر - MJM GAMES - ۵/اسفند/۸۹, ۱۴:۰۱
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - MOHIE - ۲۸/مهر/۹۰, ۲۲:۱۰
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - dark.knight - ۲۶/آبان/۹۰, ۱:۵۶
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - amir-kratos - ۱۲/مرداد/۹۱, ۱۴:۴۵
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - مسافر - ۱۲/مرداد/۹۱, ۱۹:۲۴
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - S!lenced - ۳۰/مهر/۹۱, ۲۲:۰۳
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - سرباز سید علی - ۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۰۸
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - amir-kratos - ۱۳/مرداد/۹۱, ۱۹:۵۷
RE: یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟ - حافظ - ۹/شهریور/۹۱, ۱۶:۱۷
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,717 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,072 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|