کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلنگر
۱۳:۳۰, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1

به هر سایت مهدوی سر می زنیم پر شده از یک سری داستان و پیش گویی که آن را به حوادث ظهور ربط می دهند و با استفاده از منابعی مانند احادیث که متاسفانه تفسیر به رای می کنند دست به یک سری از داستان پردازی می کنند حتی عده ای با رجوع به منابعی غیر دینی مانند شیطان پرستی و افراد غیر مسلمان جو را طوری القا می کنند و الان زمان ظهور است
نمونه:
همین سال 2012 : عده ای با مراجعه به سنگ نوشته های قوم مایا و پیش گویی نوستراداموس این عقیده را انتقال می دهند که در پایان سال 2012 پایان دنیاست
حال چند سوال داشتم:
آیا این قوم به منبع توحیدی متصل بوده؟ چرا این همه شباهت بین قوم مایا و تمدن مصر وجود دارد؟ آیا برای انجام محاسبات دقیق خود از کمک موجودات فضایی یا همان اجنه بهره نمی بردند؟ این نوستراداموس که اینقدر بزرگش می کنند از کجا آمده ؟ کسی که به هیچ از منابع توحیدی متصل نبوده و چهره ای ضد کلیسا داشته چگونه این همه پیش گویی ر ا برای سالیا دراز طراحی کرده ؟ آیا پیش گویی های که کرده نقشه راهی برای فراماسونر ها برای چند صده نبوده ؟ چرا پیش گویی هایش را به زبان رمز نوشته است؟
عده ای نیز با مطرح کردن افکار شیطانی مبنی بر اینکه شیطان در عرض خدا قرار دارد دست به یک سری پیش گویی می زنند! می گویند شیطان برای خود فرمانروایی می کند جهان را طوری نشان می دهند که دست نشانده هایش همین فراماسونرها هر غلطی که بخواهند می کنند مگر من مسلمان نمی گویم خدا خالق است مگر خدا را قادر نمی دانم چه شده چنین تصور می کنم ، مگر نه اینکه گردش زمین، طلوع و غروب خورشید همگی به اراده ولی معصوم زمان صورت می گیرد برای اثبات این مطلب تا دلتون بخواهد حدیث و روایت وجود دارد.
نمونه:
همین المپیک لندن، این همه پیش گویی در مورد حوادث لندن ، قرار است با انفجار در مرکز لندن و شروع جنگ جهانی ، به ایران و سوریه حمله کنند. چرا به راحتی راه را فراموش می کنیم؟ همین الان که این مقاله را می خوانید چند نفر مسلمان در سرتاسر دنیا در حال کشته شده هستند؟ چند نفر مسلمان میانماری کشته می شوند؟آیا خبر دارید بودایی ها الان در سریلانکا و هند در حال کشتن مسلمانان هستند ؟ چند نفر مسلمان از گرسنگی در کشور های مانند یمن ، سومالی و .. در حال مردن هستند؟ حالا من شیعه علی این واقعیات را فراموش کردم و در خیالات خود به فکر المپیک لندن هستم که قراره چند تا بمب تازه آن هم معلوم نیست چه کسی پیش بینی کرده ،منفجر کنند.
چقدر در احادیث تاکید شده صبر کنید!! چرا امامان معصوم ما از علائم ظهور سخن به میان آورده اند؟ آیا در زمان غیبت از ما خواسته نشده که برای ظهور حضرت دعا کنیم؟
پس چرا من به ظاهر شیعه،نور چشمی حضرت، وقت و زندگی ام را صرف مسائلی کرده ام که به ناکجا آباد می رود؟
پس معرفت به حضرت چه می شود ؟ نکند بشویم مانند مردم کوفه؟ آیا از خدا می خواهم که مرا هدایت کند تا در زمان ظهور جز دشمنان حضرت نباشم.
تلنگری بود اول به خودم بعد به محبان و دوستان و شیعیان مولا.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Asma ، Tolou ، عبدالرحیم ، بچه شیعه ، شیدا ، حسن عزتي ، خاک ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، ghoran ، 135 ، Mohammad Trust ، Agha sayyed
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تلنگر - علی ابوتراب - ۱۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۰
پاسخ به: تلنگر - ghoran - ۱۹/مرداد/۹۳, ۷:۳۷

پرش در بین بخشها:

بالا