|
صد زن صد داستان
|
|
۲۰:۰۲, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
91- داستان متوسل شدن زن ارمنی به حضرت ابوالفضل (علیه السلام) ثقة الاسلام آقای شیخ رضا قاضی، از ثقات اهل منبر و تریل تهران است، در مجمعی که متعلق به آقایان اهل منبر بود تعریف کرد: روزی در یکی از خیابانهایی که ارمنه در آن مسکن دارند می گذشتم. در این حال زنی که لچک بر سر داشت درب خانه اش ایستاده بود به من سلام کرد و به دنبال آن گفت: آقا شما روضه می خوانید؟ بعد از آنکه جواب مثبت دادم، گفت: بفرمایید. من به داخل خانه رفتم. وی مرا به اطاقی راهنمایی کرد و صندلی گذاشت و اظهار داشت که متوسل به حضرت ابوالفضل (علیه السلام) شوید. روضه مذکور خوانده شده در هنگام خداحافظی مرا برای چهار روز متوالی دعوت کرد و در تمام روزها نیز متوسل به حضرت ابوالفضل (علیه السلام) بود. روز پنجم پاکتی به عنوان حق القدم به من داد. وقتی که به در خانه آمدم و محتوی پاکت را شمردم، متوجه شدم مجموعاً 486 ریال بود! از اینکه 450 یا 500 ریال نداد، تعجب کردم. فکر می کردم این پول خورد چرا؟ روزی اتفاقاً از همانجا می گذشتم، همان زن را در همانجا ایستاده دیدم. می خواستم از چگونگی آن پول بپرسم، اما در عین حال شرم مانع من بود، ولی آن زن از حالات من متوجه شد که با او حرفی دارم، نزدیک آمد، بعد از سلام گفت: آقا پول شما کم بود گفتم: نه، اما از شما می پرسم چرا 486 ریال دادید و 450 یا 500 ریال ندادید؟ گفت: ما ارمنی هستیم. شوهرم کاسب است. برای اینکه شکستی به کارمان وارد نیاید به حضرت ابوالفضل (علیه السلام) متوسل شدیم و در منافع کسب و کارمان آن حضرت را شراکت دادیم و هر سالی یک مرتبه حساب می کنیم، آنچه سهمیه حضرت ابوالفضل (علیه السلام) می شود با آن برای حضرت پنج روز روضه خوانی می گیریم حساب امسال حضرت ابوالفضل (علیه السلام) همان بود که تقدیم شد! . چهره درخشان قمربنی هاشم ابوالفضل العباس(علیه السلام)، ج1، ص545. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |