|
اگه خدا بخواد سخنرانی استاد تو تلویزیون
|
|
۲:۱۴, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند تا نکته بد ندیدم به دوستان عرض کنم البته به عنوان برادر کمترین شما یکی اینکه بنده کوچک تمام اساتید و سخنرانهایی که بدرستی در مسیر دین گام بر می دارم هستم دوستان خواهشن برای بزرگتر کردن یکی نیازی به کوچک کردن دیگری نیست واین انصاف نیست وحتی طریقه دین هم اینگونه نیست هر کس سلیقه ای دارد واز یک نوع سخنران یا استادی خوشش می اید نباید به دیگران توهین کند یا چیزهای دیگر ببینید من از بچگی پای منبر شیخ حسین انصاریان رفته ام وپای منبر ایشان بزرگ شده ام ولذت وافری پای منبر ایشان می برم دلیلی ندارد بگویم بقیه خوب صحبت نمی کند البته در مورد استاد رائفی پور واقعا ایشون استادی هستند که مطالب رو بسیار زیبا با زبان جوانان بیان می کنند که خود من از صحبت های ایشان بسیار استفاده کرده ام و حتی در صحبت نیم ساعته ای که توفیق شد پیش ایشان بودم وبا ایشون صحبت کردم واقعا دیدم بسیار انسان متواضع وخاکی هستند وهمچنین بسیار تیز که حتی به مسائل جزئی دور اطراف خود بسیار دقیق هستند وحتی با نشر سخنرانی هایش حداقل حدود ده جوانی که پایبند چیزی نبودند جذب دین خود شدند دوستان اگر می خواهیم در راه امام زمان گام برداریم بیائید به این اساتید کمک کنیم وهر روز وقت این اساتید نگریم بیان توضیح بدهند که چرا این حرفها را زده اند و از چیز های دیگر بماند این حرف من فقط در مورد استاد رائفی پور نبود بلکه در مورد تمامی اساتید خواهشن احترام این اساتید بزرگوار که در این راه گام بر میدارن داشته باشیم می توانم در مورد این حرفهایی که درباره این اساتید زده اند و وقت هزینه این بزرگواران را گرفته اند برای هر کدام خاطره ای بگم از شیخ حسین انصاریان دکتر عباسی استاد رائفی پور و............ ان شاءالله خداوند تمامی این بزرگواران برای ما نگهدارد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارسال پستی مجموعه سخنرانی های تصویری استاد رائفی (یک عدد dvd) ) | ghadimi2 | 4 | 3,051 |
۲۵/آبان/۹۰ ۲۱:۱۸ آخرین ارسال: ghadimi2 |
|