|
فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!
|
|
۲۱:۳۲, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
متاسفانه،متاسفانه توی جامعه مذهبی ما هم داره این فرهنگ وارداتی غرب رسوخ میکنه.
اینا همش پیامدهای رسانه شبه روشنفکر،علم سکولار(دانشگاه)،جامعه غرب زده و.... حرام علنی و ثابت شده خدا رو دارین حلال میکنید!!!!! تو اسلام حتی اصل بر مختلط نبودن زن و مرد هست،تو اسلام حتی نباید یک کلمه اضافی بر کارت با نا محرم صحبت کنی. این از نظر دینیش بود. اما هر چیزی توی دین ما یک فلسفه محکم پشتش هست. من به این اعتقاد داشتم و دارم. اما تو شرایط آزمایشگاهی این مسئله رو از ذهنم پاک کردم و رفتم دنبال تحقیق در مورد این مسئله.(تحقیق علمی و جامعه شناسیه امروزی) با عرض معذرت خیلی از صحبتهایی که تو پست اول شده رو قبول ندارم. یعنی اینکه دوستمون تو پست اول مرتب میگه این پسری که میاد دوست میشه آدم خوبی نیست،چطور میشه بهش اعتماد کرد و... نه،من اتفاقا میخوام یه سئوال از دوستان مذهبی بپرسم کسایی که میگن این ارتباط بده،چون آدمای این ارتباطها بدن.(معمولا این پیش فرض هست دیگه،که مثلا پسره اومده هوس بازی ،دختره اومده تیغ زدن،پسره اهل خیانته و....) من میگم اینا نیست.خیلیا با نیت خوب هم میرن جلو.توی دوستیشون هم موفق میشن.ازدواج هم میکنن. پس اینا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان مذهبی لطف کنید پاسخ بدید خوشحال میشم. با دوستانی که تفکر این دو تا دوستمون( cernel amir11 ) رو هم دارن به شدت بحث دارم. البته جنگ نه ها بحث. ![]() (اگه لایق بدونن و وارد بحث بشن) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |