|
آهای بچه مذهبی های پولدار و متوسط، یک حرف مهم!
|
|
۱۷:۲۹, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۶:۲۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک سوال خیلی مهمی است که دهها سال است که آن را دارم ولی جواب در خوری برای آن ندیده ام ! دیروز ، به میوه فروشی رفته بودم که دیدم یک پیرزن نحیف و فرتوت ، آمد و در سطل زباله به دنبال آشغال سبزی ها و میوه ها گشت ! اینجا یک تناقض اخلاقی در رفتار اسلام-باوران مرفه و متوسط دیده می شود ، مثلا فلان حاجی آقای بازاری ( که البته هم با رانت ها ثروتمند شده ) که بسیار مقید و مقدس مآب است و یا فلان مداح اسلام-پیشه ،خرجهای بسیار بسیار کلان و لوکس می کند ، مثلا ماشین چندصد میلیونی سوار می شود ، آیا این شخص مقدس مآب نمی توانست یک ماشین ارزانتر بخرد و سوار شود و مابه التفاوت آن را به نیازمندان و محتاجان به نان شب بدهد ؟؟!! ( البته کار این شخص کاملا اسلامی است و هیچ گناهی مرتکب نشده است ولی من با انسانگراها و مسیحی ها و حتی ناباوران در این رابطه همفکری می کردیم ، این کار مقدس مآب های اسلامی را در کشوری چنین مفلوک ، بسیار بی وجدانی و غیرانسانی یافتیم) یا یک مثال ملموس تر بزنم در همین تالار ، بعضی از اعضا گوشی های موبایل یک میلون تومانی ( و حتی گرانتر ) خریده اند ، آبا این افرادی متعصب اسلامی، نمی توانسته اند یک موبایل 200 هزارتومانی بخرند و مابقی آن پول را صرف کاری انسان-وار بکنند( تازه 90 درصد امکانات این موبایلهای گران یا اسمارت فون ها ، در ایران به دلیل نبود 3G و یک سری تحریم ها ، عملا قابل استفاده نیست و این دسته موبایلها بیشتر در ایران حالت کلاس گذاشتن دارد ) اینجاست که تعارضی بین شریعت و وجدان بشری دیده می شود ، نظر توی بچه مذهبی چیست ؟ بدرود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |