کاربران بزرگوار ،
ما باید حرف خوب رو از هر کس که گفته میشه بپذیریم ، حتی اگر اون فرد عامل بهش نباشه ....
ضمن اینکه اگر واقعا از این موارد ناراحتیم ، با رفتارمون و اصلاح رفتارمون ، باعث بشیم که دیگران به ما چنین ایرادهایی رو نگیرند..
جناب بیداری اندیشه درست فرمودند: (من فقط بعضی قسمتش رو آوردم )
(۲۷/مرداد/۹۱ ۱۹:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: ببخشید دوستان اما علیرغم اینکه ما با عقاید ایشون مشکل داریم اما حرفشون حرف حقه. من کاری ندارم ایشون دنبال جوابش هست یا نه دنبال ایراد به بچه مسلمونها هست و یا .... اما حرفشون برای من بچه شیعه جای تامل داره.
واقعا بد نیست هر از گاهی این سوالات رو از خودمون بپرسیم. درسته عیب از اسلام نیست و از مسلمانی ماست. همین جواب کفایت جواب ایشون رو میکنه. حتی ایشون نظر اسلام رو هم می دونن که مخالف زندگی تجملاتی هست اونهم وقتی فقیر در جامعه وجود داره. بنابراین ایراد ایشون الان به اسلام نیست به ما مسلمانها هست. راستی چرا بعضی از ما مسلمونها اینطوری هستیم؟ همه فقرا رو می بیننیم اما فقط بلدیم افسوس بخوریم و بد و بیراه به اقتصاد جهانی و بی کفایتی مسئولین و ... اما شده خودمون خیلی جدی در حد خودمون کاری کنیم؟ به خودمون هم ایراد بگیریم؟
البته مشکل اینجاست که آقای poper اون انسانهای کار درست رو نمی بینن و فقط مذهبی های با زندگی تجملاتی رو می بینن و مومنین واقعی رو ندیدن یا نخواستن ببینن اما اونها هم وجود دارن و به لطف خدا بنده خیلی هاشون رو می شناسم.
اما حقیقتا بیایم این تذکر رو فارغ از اینکه چه کسی داره تذکر میده و آیا اصلا خودش که تذکر میده اصلا به فکر فقرا هست یا نه، بهش جدی فکر کنیم.
این تذکراتی که به خودم و همه دوستان میدم فقط مال مسلمونها نیست مال همون مسیحی و انسانگرا و ماتریالیست هم هست. درسته اگر وجوهات شرعی رو بدیم دیگه حله اما آیا لکم فی رسول الله اسوه حسنه برای ما نیست؟ آیا سیره معصومین و حتی بزرگان و عرفا و علما نباید برای ما الگو باشه؟
.........
تاپیک باز میشه تا به دور از حاشیه ها و پرداختن به اشخاص خود اصل موضوع که به نظر من بسیار هم مهم هست مورد گفتگو قرار بگیره بلکه اسباب خیر بشه ان شاءالله.
در پناه حق