|
"دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام
|
|
۱۸:۳۹, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من فیلمو دیدم واقعا خیلی جلف بود به ایرانی ها هم خیلی توهین میشه در یک قسمت فیلم علاءالدین میگوید دوست من احمدی سلاح هسته ای دارد وحالا من نداشته باشم و در جایی دیگروقتی مامور سیا دارد علاء الدین را شکنجه میکند او به مامور سیا میگوید این وسایل شکنجه را از حراجی شاه ایران خریده ای و او هم پاسخ میدهد بله
واقعا شرم آوره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
"دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام - melanie2222 - ۳/خرداد/۹۱, ۲۲:۵۷
RE: "دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام - PowerKing - ۲۷/مرداد/۹۱, ۲۲:۱۵
RE: "دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام - A L I - ۲۸/مرداد/۹۱, ۱:۴۰
RE: "دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام - ezio252 - ۲۸/مرداد/۹۱ ۱۸:۳۹
RE: "دیکتاتور-The Dictator" تلاش دیگر هالیوود برای اثبات دشمنی با ایران و اسلام - عدالت - ۲۹/مرداد/۹۱, ۰:۵۵
نگاهی به فیلم دیکتاتور The Dictator- 2012 - مجید املشی - ۲/مهر/۹۱, ۲:۱۶
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,088 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| اکران فیلم ضد ایران و اسلام در کشور | mahdy30na | 1 | 1,790 |
۲۶/دی/۹۴ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: amirak |
|
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 102,831 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| آیا هالیوود فقط برای بانوان بازیگرما ممنوع میباشد؟؟!! | captaincharisma | 4 | 2,992 |
۲۳/بهمن/۹۲ ۱۸:۰۶ آخرین ارسال: captaincharisma |
|