کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تاحالا این سوال برای شما هم پیش اومده ؟
بلی
خیر
جوابشو پیدا کردم
جوابی نیافتم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان از فرشتگان یا منافقان؟؟
۲۱:۴۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام دوستان
دارم یک جمع بندی از مباحث آماده میکنم تا امشب احتمالا آماده کنم .Smile
در مورد اینکه شما فرمودید
(۳/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۰)شیدا نوشته است:  فکر نمی کنم شیطان از اول کافر بود بلکه به خاطر رذائل اخلاقی ،به وقتش، یعنی اون زمانی که باید می گفت چشم، نگفت و سقوط کرد.
اگر از قبل کفر نمیداشت نمیشد « کان » و باید از لفط دیگری استفاده میشد.

اتفاقا در مورد اینکه خودش رو مخفی کرده هم حدیثی هست که بیان میشه در اون : ملایک احساس میکردن اون هم هم سنخ با اونها ست و در زمانی که دستور به سجده داده شد ماهیتش معلوم شد.
خوشبختانه یکسری کتاب تفسیری بدستم رسید که دارم روی اونها کار میکنم و مطالب خیلی خوبی در اونها هست .

در سریعترین وقت مطالب رو آماده میکنم و با شما سهیم میشم.
این موضوع به یاری خدا داره حل میشهBlushBlushBlush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شیطان از فرشتگان یا منافقان؟؟ - mahdy30na - ۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۴۳

پرش در بین بخشها:

بالا