|
اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله
|
|
۱۱:۴۶, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اقا سید عزیز که گفتی از ایشون منبع بخوام اولا این عزیزان اصلا به هیچ ایمیلی پاسخ نمیدن
ثانیا منبع تو خود داستان ذکر شده که یکی از محافظان اقاست که اصلا قابل قبول نیست ثالثا همین صدا و سیما علی رقم درخواستهای مکرر یه بار ایشون نیاورد که معلوم میشه یه ریگی به کفش داره من به ایشون توهین نمیکنم این اقا زحمت زیادی کشیده و روی خیلی ها موثر بوده ولی با توجه به شناختی که از رهبر دارم و سخنرانی هایی که گوش کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال صحت این داستان تقریبا صفره دوستان بحث رو به حاشیه می برید ببینید اینو یه بچه 7 ساله هم می فهمه که انسان بزرگ ارزوی مرگ نمیکنه پس با این حساب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که 1000 سال در سخترین شرایط امامت ما رو برعهده داشتن و دارند و در ادامه هم خواهند داشت و با سخت ترین مشکلات بی سابقه در تاریخ مواجه شدند هم نعوذ بالله باید روزی 1000 بار ارزوی مرگ کنند در حالی که این چنین نیست. ایشون ارزوشون ظهوره. یا مثلا نصیحت امام خامنه ای درباره عمر انسان رو گوش بدید متوجه تناقض این داستان میشید ایشون میگن عمر بسیار زودگذره و فرصت رو غنیمت بشمارید و تا انسان توان داره باید ازش بهره برداری کنه و میگن عمر برف است و افتاب تموز... خب به نظر شما چنین ادم تکامل طلبی ارزوی مرگ میکنه یا عمر با عزت برای خدمت به اسلام و حتی رغم زدن ظهور امام زمان؟؟؟؟؟؟؟ درپایان من سر حرف هستم کسی که اندکی تو این قصه اقای دانشمند تامل کنه و رهبر رو نشناسه اولین واکنشش بیزاری از ایشونه متاسفانه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |