کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام دنیا : من یک گیمر هستم
۱:۲۷, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۰)Islam نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

Huh
اول بگم که چه شخصیتی داشتم.
از 5 سالگی با بازی های کامپیوتری سر کار داشتم و از همون موقع با عمو و پسر عمه ام میرفتم کلوپ تا بازی کنم. رفته رفته گیم شد همه ی زندگی ام. تقریبا اکثر کنسول های بازی رو داشتم و اخرین کنسول هایی که دارم PS3 و X360 و یه PC کاملا حرفه ای و میلیونی هستش. آرشیوی از بازیهای PS3 داشتم که زبانزد خاص و عام بود! بیش از 100 بازی اورجینال PS3 داشتم که اکثرا هم ریجن یک بودن(دوستانی که بازیخور(!) هستن میدونن چی میگم!).بیش از 10 میلیون تومن خرج این آرشیو کرده بودم. از Resistance1 بگیر تا 3 ، از KillZone بگیر تا همه ی GOW ها،از موو بگیر تا کینکت و... تقریبا هیچ چیزی از دنیای بازیهای کامپیوتری نبود که بنده تجربه نکرده باشم! همه ی خبرهای مربوط به دنیای بازی رو از بر بودم(حتی اینکه (مثلا) کوجیما الان تو خونش داره چیکار میکنه!Big Grin)! تو یکی از بزرگترین فروم های بازی ایران مدیر بودم و....خلاصه اینکه نزدیک به 15 سال به عنوان یک گیمر حرفه ای زندگی کردم!Mat
اون متن بالا رو که میبینید من خودم جزء تبلیغ کنندگان اینجور متن ها بودم و بعضی وقت ها خودم هم مینوشتم.چنان گیم رو واسه همه توضیح میدادم که هیچ کس نمیتونست جوابی بده و اگه قانع هم نمیشدن حداقل دیگه حرفی نمیزدن!
تو سایه ی امام زمان(عج الله تعالی فرجه) بود که به خودم اومدمHeart دیدم زندگیم داره تباه میشه. حتی نیم ساعت وقت گذاشتن روی بازی رو هم حرام میدونستم. به نظر شخص بنده هیچ تهاجم فرهنگی ای بالاتر از بازی کامپیوتری وجود نداره. بازی هم وقت میگیره و هم جون و هم روح.....!!!
خدا رو شکر زود بیدار شدم و الا اگه تا موقع مرگم بیدار نشده بودم........Huh
از این حرف هایی که الان زدم به خود من هم زیاد میگفتن ولی فقط میخندیدم و میگفتم حرف مفت میزنید!!!!
این نصیحت نبود بلکه تجربه بود....من تا تهش رفتم هیچی نبود.....از خدا بخواهید تا نجاتتون بده.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
خطاب به دوستانی که فکر میکنن بازی میتونه انسان رو از فشارهای جنسی و... نجات بده باید بگم که سخت در اشتباه هستن.
برای فرار از بمب خوشه ای دارید به بمب اتم پناه میبرید!

یا حق

خب همه مردم مثل شما فکر نمی کنند.

مردم اگه بازی رو هم ترک کنند فکر می کنید صد در صد میرن سراغ عبادت؟
قطعا نه ....

خیلیا میرن سراغ سرگرمی های تازه تو دنیای واقعی ، حالا این سرگرمی می تونه پارتی و خوش گذرونی باشه می تونه خیلی گناها باشه.

همه چیز تو زندگی باید باشه ، اما متعادل.
سرگرم شدن و بازی کردن هم جزوی از استراحت های ماست ، اگه استراحت نکنیم از پا در میایم زیر این همه فشار و سختی.

در پناه خدا.Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سلام دنیا : من یک گیمر هستم - fereydun - ۱۲/شهریور/۹۱, ۱۳:۵۳
RE: سلام دنیا : من یک گیمر هستم - Islam - ۱۲/شهریور/۹۱, ۲۳:۵۰
RE: سلام دنیا : من یک گیمر هستم - سدرة المنتهی - ۱۳/شهریور/۹۱ ۱:۲۷