|
سلام دنیا : من یک گیمر هستم
|
|
۱۲:۱۸, ۱۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من نوشته دوستمون islam رو خیلی پسندیدم اما یک بعدی هم بطور خاص در بازی های رایانه ای وجود داره که به کار هرکسی نمی یاد و شاید هرکسی بهش دقدت نمی کنه و نمی تونه این موضوع رو هضم کنه که بازی رایانه ای قوی ترین محرک مغز هست شما در بازی رایانه ای وارد دنیای مجازی مانند دنیای واقعی می شید که هرچقدر گرافیک داستان گیم پلی و...با زندگی واقعی نزدیک تر و طبیعی تر باشه ذهن رو درگیر تر میکنه و چیز های زیادی بطور نا آگاهانه و خیلی چیز ها و توانایی های ذهنی آگاهانه توسط فرد کسب میشه!بازی رایانه مانند تمامی رسانه های دنیای امروزی هدفی جز کنترل ذهن ندارند تا شما رو کاملا مطیع اوامر شیطان و دجال کنند پس سوال من از شما اینه چرا ما باید به این سیستم بها بدیم؟تنها دلیلی که منو قانع کرد که بازی رایانه ای را کاملا رها نکنم و گوشه چشمی بهش داشته باشم(البته با توجه به اینکه رشتم هم نرم افزار و کلا با کامپیوتر درگیریم) تکنولوژی و داده هایی هست که سازنده گیم ها در طول زمان سعی کردن بصورت کاملا مرحله به مرحله و هدفمند بخورد کودکان نوجوانان و جوانان جهان بدن درواقع روشی بسیار عالی سریع دقیق کم هزینه سال به سال برای کنترل ذهن در طول 20 30سال عمر یک فرد! پس سعی کردم بازی هایی که وارد بازار میشن نگاه کلی داشته باشم و بعضی که آوازه و مخاطبین بیشتر و خاص تری داره رو مورد بررسی و نقد قرار بدم که مثلا در سال 2011 شرکت سونی ubisoft squer enix ....,و چه نوع Order هایی رو چه بصورت آشکار و اکتسابی و چه مورد هایی رو بصورت مخفی در حال القاء به جوانان بوده! این کار چند مزیت داره یکی اینکه اگه بحثی جایی محفلی فرومی بطور خاص راجبه بازی یا مسئله شد بتونم مسائل رو بصورت موشکافانه برای قشر دانشگاهی در موضوعات شیطانی و آخرالزمانی و...برای دوستان علاقه مند باز کنم حداقل در حد خودم هشداری داده باشم هم اینکه در آینده اگه خدا خاست کاری برنامه ای گیم قابل عرض و اندامی تولید بشه از بعضی تکنیک های ناب و پایه و artwork هایی که در مسائل مذهبی میشه استفاده کرد به عنوان مشاور هنری و فنی کمکی کنم! درضمن بعضی طراحی های مراحل یک بازی(بعضی بازی ها و نه همه) دارای اگوریتم های پیچیده ریاضی هست که فرد برای رد کردنش نیاز داره سطح توانمندی پردازش و حافظه نگهداری مغز رو پیشرفت میده یعنی یارو نابغه ریاضی فیزیک هم بشه نمیتونه اینطوری مغزشو ورزش بده ![]() ![]() ولی من به شخصه ادعایی ندارما بعدا نگید فلانی...خودم نظرم اینه آدم همین زمان گیم رو بره 2 تا آیه قرآن بخونه روش فکر کنه مغزو روح و حتی جسمش عضلانی و ورزیده میشه نیازی به بازی رایانه ای این حرف ها نداره! یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
سلام دنیا : من یک گیمر هستم - fereydun - ۱۲/شهریور/۹۱, ۱۳:۵۳
RE: سلام دنیا : من یک گیمر هستم - سدرة المنتهی - ۱۲/شهریور/۹۱, ۱۴:۱۹
RE: سلام دنیا : من یک گیمر هستم - Islam - ۱۲/شهریور/۹۱, ۲۳:۵۰