کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
۱۷:۵۲, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
اما در مورد نگرانی بیش حدی که بعضی از عزیزیان در مورد انحرافات در عزاداری امام حسین (علیه السلام) دارند:

- به نظر من شیطان در بعضی از مسائل نمیتونه دخالت بکنه یعنی قدرتشو نداره! میدونید، راهش نمیدن!

مخصوصا در بحث عزاداری امام حسین (علیه السلام) دشمن هر کارم که بکنه نهایتا خودش ضرر میکنه! البته شیطان تلاش و تقلاشو میکنه گاهیم خیلی نزدیک میشه ولی هر دفعه نهایتا: عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد! اما چرا؟!

چون پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
" إنَّ الُحُسَین مِصباحُ الهُدی وَ سَفینة النِّجاة "

در منابع روایی آمده است که: إِنَّهُ لَمَکْتُوبٌ عَلَى یَمِینِ عَرْشِ اللَّهِ مِصْبَاحٌ هَادٍ وَ سَفِینَةُ نَجَاة؛در طرف راست عرش نوشته شده است: او (حسین) چراغ هدایت و کشتى نجات است.(طبرسى، امین الاسلام فضل بن حسن، إعلام الورى، ص400، چاپ سوم‏، ناشر: اسلامیه‏، تهران‏، 1390 هـ ق.)

یعنی امام حسین (علیه السلام) کسیه که به طور مطلق چراغ هدایت و کشتی نجات امت اسلام معرفی میشه! برای قرنها و برای همه مسلمون ها! همیشه و همه جا
حالا بنظر شما چنین چراغی رو میشه خاموش کرد، چنین کشتی رو میشه غرق کرد؟ زهی خیال باطل!!!

امام خمینی (رحمة الله علیه) فرمودند: محرم و صفر است که اسلام رو زنده نگه می داره.
فتنه پارسال یادتون هست که؟ جنگ رو چی؟ اصلا خود انقلاب با چه رمز و رازی شد انقلاب اسلامی؟
از این نمونه های بزرگ و کوچک زیاده و نهایتا هر کس بخواد با امام حسین (علیه السلام) در بیافته گور خودشو کنده!
بقول قدیمیا این "دستگاه امام حسین(علیه السلام) " رو خودشون هدایت میکنن، همه چی دست خودشونه!

بنابراین در بحث عزاداری رعایت آداب لازمه اما باید بیشتر از شیطان مراقب نفس خودمون باشیم! و از خودنمایی و خرافات بپرهیزیم و ادب رو رعایت کنیم، در این باره دوستان توضیحات لازم رو دادن و من فقط به این نکته اکتفا میکنم که: باید همیشه فرض رو بر این بگیریم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از اول تو مجلس عزای جد بزرگوارشون حاضرن و ما رو میبینن اونوقت خودمون هر کاری رو انجام نمیدیم!
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Seyed Mohsen ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم - iran67 - ۱۳/فروردین/۹۰ ۱۷:۵۲

[-]