|
چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟؟!!
|
|
۱۳:۰۵, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بهره گیری از ادعیه ای که اهل بیت بسیار توصیه کرده اند که در فتنه های آخرالزمان برای حفظ ایمان و هدایت به آنها باید مستمسک شد هم بسیار مهم است
دو مورد از مهمترین آنها را تقدیم میکنم: 1- دعای غریق: کتاب بحار الانوار جلد2 صفحه149 روایتی را از امام صادق(علیه السلام) جهت نجات از شبهات مهدوی نقل کرده که برای منتظران ظهور آموزنده و نجات دهنده است. عین روایت امام صادق(علیه السلام) از کتاب بحار الانوار رادر ادامه می خوانیم: عَبْدِ اللَّهِ بْنِ سِنَانٍ قَالَ :قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع سَتُصِیبُکُمْ شُبْهَةٌ فَتَبْقَوْنَ بِلَا عَلَمٍ یُرَى وَ لَا إِمَامٍ هُدًى لَا یَنْجُو مِنْهَا إِلَّا مَنْ دَعَا بِدُعَاءِ الْغَرِیقِ قُلْتُ وَ کَیْفَ دُعَاءُ الْغَرِیقِ قَالَ تَقُولُ یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ فَقُلْتُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ فَقَالَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ مُقَلِّبُ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ وَ لَکِنْ قُلْ کَمَا أَقُولُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ بحارالأنوار ج : 52 ص : 149 عبدالله بن سنان میگوید: حضرت صادق علیه السلام فرمود: به زودی شبههای عارض شما میگردد؛ پس (در ایام) بدون نشانهای که دیده شود و بدون امامی که شما را هدایت کند باقی خواهید ماند. در آن روز کسی نجات نمییابد مگر آن کسی که به دعای غریق، دعا کند. عرض کردم: «دعای غریق چیست؟» فرمود: میگویی: یا اللهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ من گفتم: [b]یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الاَبْصارِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ. (راوی کلمه و الابصار را به دعا اضافه نمود) حضرت صادق علیه السلام فرمودند: «به راستی که خدای عزّوجل مقلب القلوب و الابصار است، اما آنچنان که من گفتم بگو: یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ.»[/b] نکته ی بسیار مهمی در این مسئله که نباید کلمه ای را به دعای امام اضافه یا کم کرد برای اثر بخشی دقیق آن نهفته است که إن شاء الله اگر عمری بود و توفیقی حتماً تقدیم خواهد شد و اما دعای دیگر: امام صادق (علیهالسلام) فرمودهاند: «در زمان غیبت طولانی امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باطل گرایان [در اعتقاد و دین خود] به شک و تردید گرفتار میشوند». زراره از یاران خاص امام گفت: «اگر آن زمان را شاهد بودم چه عملی انجام دهم؟» امام صادق (علیهالسلام) فرمود: «این دعا را بخوان: اللهم عرفنی نفسک فإنک ان لم تعرّفنی نفسک لم اعرف نبیّک اللّهم عرّفنی رسولک فإنک إن لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک الّلهمّ عرفنی حجّتک فإنّک ان لم تعرّفنی حجّتک ضللت عن دینی» (خدایا خودت را به من بشناسان که اگر خود را به من نشناسانی نبی تو را نخواهم شناخت خدایا رسولت را به من بشناسان که بدون شک اگر رسولت را به من نشناسانی حجت تو را نخواهم شناخت خدایا حجت خود را به من بشناسان که اگر حجتت را به من نشناسانی در دینم گرفتار گمراهی خواهم شد) غیبت نعمانی، باب 10، فصل 3، ح 6، ص 1700 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند جدید فتنه های آخرالزمان | omid220 | 0 | 1,173 |