|
سیدها از کجا آمده اند؟
|
|
۲۳:۱۳, ۱۸/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۲۳:۳۲ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۱۸/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)سنت نوشته است: این نوشتاری که می خوانید یک متن علمی دقیق است ، آن چیزی که در ایران به نام سادات شناخته میشوند ،من فقط با کتاب زیست سال سوم دبیرستان جوابت رو میدم اینمم بدون 8سالی هست که دبیرستانو تموم کردم البته یه کتاب ژنتیک هم خوندم ضمنا یه مطلب مفید آقای حسن.س تو سایت گذاشته از یک پژوهشگر ایرانی در دانشگاه آکسفورد لندن که مستندش هم هست bbc فارسی هم پخشش کرده این محقق میگه ریشه نژاد اقوام ایرانی بر خلاف زبان متفاوت نیای یکسان مشترک از 10هزار سال پیش دارن فک کنم اسم تاپیک من فرزند کوروش نیستم بود این محقق ثابت کرد ما از نسل آریائیان ساکن آسیای سغیر و سیبری نیستیم حتی وجود ژن عرب رو هم محدود به استانهای خوزستان و ایلام و بندر عباس میدونه نیای سیدها و سادات بر میگرده به 1400 سال پیش البته هستن سیدها و ساداتی که این ژنتیک درونشون نیست تاپیک رو باز کنید و مستند رو دانلود کنید اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آقای سنت ![]() aآدنین gگوانین cسیتوزین tتیمین این 4تا تشکیل دهنده یک رشته dna بلند هست که تشکیل یک کروموزوم رو میدن هر کروموزوم رو میشه مثل یک کمربند دور تا دور زمین کشید هر سلول از 46 کروموزوم تشکیل شده که 23 تا از پدر و 23 تا از مادر میاد و تشکیل یک سلول 46کروموزومی رو میده این سلول تقسیم میشه توده میشه اندام میشه و در نهایت تشکیل جسم نهائی رو میده هر شخصی دارای یک ساختار ثابت کروموزومی در تمامی انواع سلولهایش اعم از اعصاب قلب پوست روده .. . . . . هست که مختص به خودشه این جک بامزه ای که تعریف کردید نقل قول:در واقع کروموزم Y از پدر به پسر انتقال می یابد پس تمام سیدها بایدمشخص میکنه مبنای علمی نداره چون جهش ایجاد تغیر هست ![]() پس چطوری میتونه با وجود جهش اطلاعات ژنتیک ثابت باقی بمونه و از پدر به پسر دست نخورده باقی بمونه ![]() اصلا مبنای جهش بر ساختار جدیده ![]() aآدنین با tتیمین جفت میشه و cسیتوزین با gگوانین جفت میشه و از تعدد این جفت ها رشته dna تشکیل میشه جهش باعث تغیر این ساختار میشه مثلا اورانیوم باعث جهش میشه چون رادیو اکتیو نسل حاصل از برخورد با اورانیوم دست نداره اگر این نسل زادو ولد کنن هیچ دلیلی نداره که نسل بعد هم بدون دست باشه چون این اندام تولید کننده اسپرم و تخمک در هر سری از تولیداتشان دستورات ژنتیکی خاصی را در dna تولیدی ایجاد میکونه و چون اورانیوم باعث جهش میشه پس در نسل جدید مثلا پا موجود نیست فکر نکنم موضوع سختی باشه البته جهشها همیشه منفی نیستند و جهش های طبیعی بیشتر برای سازگاری با محیط هستند نقل قول:ولی از سه هزار نفر سید ایرانی ، نمونه DNA گرفته شدکاملا مشخص هست حتی 2قولوهای همسان دارای ژنوتیپ متفاوت هستند با اونکه فنوتیپ یکسان دارند نقل قول: فقط 5 نفر کروموزوم y همسان داشتند که با توجه به محاسبات 5 نفر کروموزوم y یکسان داشتند چطوری به اسپرم پدرشون دسترسی داشتن![]() بله میشه از ساختار dna نیای مشترک رو مشخص کرد چون دستورات ساختاری کولی یکسان هستند ولی حتی برادری که مثلا کلیه خودش را به برادرش میده باز هم گلوبولهای سفید و قرمز به کلیه جدید حمله میکونن چون ساختار ژنتیکی متفاوتی داره نقل قول:از نظر تاریخی هم دقیقا کتابهای معتبر را بررسی شد و به این نتیجه رسیده شد که سیدهای ایران دو دسته اند ،ارجاء میدم به مستند موجود در من فرزند کوروش نیستم از حسن.س ![]() نقل قول:پنجاه درصد دیگر سیدهاممکنه بازم مستند رو ببینید آمار 5 ملیون رو از کجا آوردید ![]() صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |