|
سیدها از کجا آمده اند؟
|
|
۲:۳۱, ۱۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۱ ۲:۴۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۱ ۰:۲۹)Absolution نوشته است: خدا وکیلی به فکرم زد اگر میگفت که چقدر پول میگیره و ما همه با هم میتونستیم دو برابرش رو بدیم چقدر خوب میشد ![]() چون جدای از مزخرفات خنده دارش و اطلاعات کمش و کلا ناشیانه بحث کردنش حداقل همت خوبی رو داره و اگر این همت رو در راه درستش استفاده بکنه چقدر حداقل برای خودش خوب میشد.......![]() جناب اسیمو یا سنت یا کام درینک ویت می یا همون مرد هزاران چهره یا حتی زن هزاران چهره !!!!!!! این رو فقط برای خودت مینویسم نه برای اینکه تحقیرت بکنم یا خودم رو در جایگاه نصیحت کسی ببینم به خدا بدجوری داری ضرر میکنی من یک لحظه خودم رو جای تو میزارم میترسم متاسفانه داری توی چندین فروم این کار ها رو انجام میدی البته داخل فروم های مذهبی فقط باعث انگیزه و بالا بردن اطلاعات بقیه و بالا رفتن تجربه ی ما در برخورد با امثال شما میشی برای من که فقط بودن شما الان که فکر میکنم همین فایده هایی که گفتم رو داشتی یعنی مثل واکسنی بودی که کمک کردی موقع مقابله با میکروب اصلی و خطرناک تجربه کافی رو داشته باشم در کنار دوستان گلم خیلی چیزها رو در برخورد با شما و جواب هایی به شبهات و سوالاتی که حتی گاهی برای خودم سوال میشه یاد گرفتم این رو جدی میگم و قصد کنایه ندارم من بین فامیلم افرادی رو داریم که با نظام و اسلام و حتی خدا هم مشکل دارن ولی دارم میبینم روز به روز مشکلاتشون بیشتر میشه بعضی ها رو داریم که دشمنی دارن ولی حداقل دشمنیشون رو علنی نمیکنن یعنی اگر ادم معتقدی نیستن فقط به خودشون ضرر میزنن. اینطوری حداقل خدا بیچاره شون نمیکنه ولی وای به حال کسایی که شمشیر رو از رو بستن قسم میخورم خدا توی همین دنیا عذابشون میده . این رو دارم میبینم فقط هم بحث پول نیست یکیشون خیلی پولدار بود الان هم سرطان گرفته هم بچه هاش توی روش وایستادن و گفتن پس تو کی میمیری ![]() من ادمی نیستم که زود تحت تاثیر قرار بگیرم ولی حتی من وقتی اوضاعش رو میبینم و این سقوطش رو به خاطر دشمنی هاش میبینم دلم میسوزه به حالش اصلا بزار بگم اون قوم ما کی بود یکی از عمو هام اینطوری هستش خیلی بقیه داداشاش و پدر و مادرش رو اذیت کرد یک غرور بدی هم داشتولی الان واقعا شکسته شده طوری که الان دل من هم به حالش میسوزه حالا دارن بچه هاش همون بلا رو سرش میارن و راه اون رو میرن ![]() اگر با اسلام و نظام مشکل داری اشکالی نداره ولی راهی که داری دشمنی میکنی حتی از نظر انسانی هم درست نیستش چشمات رو باز کن داری چی کار میکنی در اخر سر دعا میکنم خدا قبل از اینکه دیر بشه نجاتت بده و اگر قابل هدایت نیستی خدا بهت درد رو بده تا قدر عافیت رو بدونی و دست از دشمنی حداقل با بعضی از خط قرمز های الهی مثل ائمه اطهار برداری وگرنه عاقبت تاریکی رو برات میبینم والعاقبة للمتقين |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |