کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
angry birds -پرندگان خشمگین اسرائیلی!!
۲۰:۰۷, ۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱/مهر/۹۱ ۱۷:۵۲)anti نوشته است:  توضیحات کمپانی سازنده بازی AngryBirds در مورد ماجرای برج میلاد و نقشه ی ایران

چند وقتی است که در فضای اینترنت شاهد جبهه گیریهای بدون تحقیق افرادی هستیم که ادعا می‌کنند در بازی AngryBirds Space پرندگان به نمادهای کشور ما مانند برج میلاد حمله می‌کنند. حتی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای که انتظار بیشتری ازش میرفت نامه‌ی تند خطاب به Rovio سازنده‌ی این بازی ارسال کرده که جوابگوی این مسئله باشند. اما آیا می‌خواهید حقیقت ماجرا را بدونید؟ با مصاحبه ای که وب سایت UDK.ir با Rovio داشته همراه باشید تا روشن شوید.

سلام، من در حال بازی AngryBirds Space بودم که به شئی عجیب برخورد کردم.این برج بلند چیست ؟آیا این برج جنبه ی واقعی دارد ؟آیا این برج میلاد در ایران است ؟ اگر نه، پس این چیست > ممنون از پاسخ شما.

Rovio : سلام و با تشکر برای ارتباط با ما.این برج در حقیقت نمونه از برج سوزن فضایی سیاتل است.میتوانید عکسش را در لینکی که با شما میدهم مشاهده کنید. (قبل از انتشار این بازی، در حرکتی تبلیغاتی نمونه ای از عروسک قرمز رنگ AngryBirs که ۳۰۰ فوت بود روی این برج قرار داده شد و بالا رفت)

اما چیز عجیبتر اینجاست، این بخش از بازی شبیه نقشه ی ایران است،آیا این واقعا یک تصادف است؟

Rovio : من میتوانم به شما اطمینان بدهم که این تنها یک تصادف است و هیچ شباهتی به نقشه ی ایران آگاهانه ساخته نشده است.

ممنون به خاطر جوابتان،ولی هنوز سوالاتی ذهن من را به خود مشغول کرده.این سه چگونه به هم مربوط میشوند :

۱- خوکی در برجی که در بالای آن چراغ قرمز است

۲- خوکی در حباب که روی آن چراغ قرمز است

۳- و تخم مرغی که چراغ قرمز دارد.

Rovio : چراغ قرمز چراغ خطره.خیلی از برجها و ساختمانهای بلند چنین چیزی دارن که هواپیماها میتونن اون رو ببینن.حتی در شب.خوکها هم میخوان که امن باشن، ولی متاسفانه برای آنها فقط پرنده ها میتوانند آنها را به خاطر چراغ بهتر ببینند.

چرا سوزن فضایی را در بازی قرار دادید؟

Rovio : ما فکر کردیم که سوزن فضایی برج خوبیه، پس اونو تو بازی گذاشتیم.
تمام شد عزیزان،دیگر این قدر به سر و کله خود فشار نیاورید و دنبال نماد های الکی نگردید...
بسیار عالی بود واقعا روشنگرانه بود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مفقود الاثر ، JohnShepard
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: angry birds -پرندگان خشمگین اسرائیلی!! - ezio252 - ۱/مهر/۹۱ ۲۰:۰۷

[-]