کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
۱۹:۳۵, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #50

سلام به همگی ،
من تمامی نظرات دوستان رو تا اینجای مطلب دنبال کردم
اول بگم که منم مثل دوستمون سال جدید رو به همه تبریک می گم ، امیدوارم سال ظهور آقامون باشه
ببینید من نظرات دوستانی رو که گفتن اشاره به حزب الله به عنوان دشمن فراماسون ها و اسراییل و .. ، هیچ فرقی با معرفی ایران به عنوان دشمن اصلی نداره ، مهم نتیجه ایه که این فیلم داره ، فکر کنید کسانی که تحت تاثیر این فیلم به حزب الله علاقه مند شدند ، فرقی با این نمی کنه که به ما پیوسته باشند یا اگر هر جای دنیا با اسراییل و آمریکا دشمن شده اند ، حتی اگر اظهار دوستی با ما ایرانی ها و حزب الله نکرده باشند باز هم بسیار عالیه چون اول نفی طاغوته و کسی که به اینجا برسه به ایمان به حق هم می رسه ، این حدیث از مولامون آقا امام علی می تونه کمکمون کنه :

امام علی علیه السلام می فرمایند : دوستان تو سه گروهند، و دشمنان تو نیز سه دسته اند؛ اما دوستانت : دوست تو و دوستِ دوست تو ، و دشمنِ دشمن تو است، و اما دشمنانت : دشمن تو ، و دشمن دوست تو ، و دوست دشمن تو است. --حکمت 295 نهج البلاغه --

حزب الله هم که بار ها گفته خط مشیش رو از انقلاب و امام خمینی گرفته و به دنبال اون آقای خامنه ای ، من به این که دوست ِ بر حقم به دنیا و دشمنم هم همینطور به دنیا معرفی بشه خوشحال می شم و این که چرا به ایران اشاره ای نشده رو رو حساب این می ذارم که ایران تو منطقه کشور حساسیه و در ضمن به قول دوستان خبرهای رهبر ما تو دنیا منعکس نمی شه و عموم مردم دنیا سید حسن رو به مراتب بهتر از آقای خامنه ای می شناسند یا پیرامونش خبرهایی رو شنیدن
وحدتمون رو تحت هر شرایطی فراموش نکنیم ، من از این که تو یه محیط مجازی اینقدر جوونای با ایمان جمع شدن واقعا خوشحالم ، بحثامون رو ذیل ِ وحدتمون انجام بدیم
برای همه ی دوستان آرزوی معرفت و بصیرت روزافزون دارم تو سال جدید Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، user313 ، faraz_223 ، mtarzh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کدام جزیره امید :حزب الله یا ج.ا.ایران ؟ - elhamA - ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۵
ایران؟ - mosazadeh - ۲۰/شهریور/۹۰, ۸:۴۰

پرش در بین بخشها: