|
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
|
|
۲۱:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
اي بابا! دوستان عزيز و گرامي شما رو به خدا ول كنيد اين چرنديات رو بابا اين يارو و امثالش اين حرفا بازيشونه، شما چرا وقتتون رو ميزاريد پاي اينا اينا بيان مسلمون بشن، توي تلويزيون هم بگن و كلي چيز ديگه باز من مشكوكم چه برسه الآن كه يه سايت خبري كه معلوم نيست چه قصدي داره و كجاي عالم قرار داره و مديراش كين اومده چي چيك گفته يارو كلي بازي در آورده بود كه آره من طرفدار بچه هام و اين حرفا و رفته بود 2-3 جا، بعد ته توش دراومد نقشه سيا بوده الان هم يه چرت ديگه ما منكر نيستيم كه كساني بودن كه مسلمان شدن نمونش پرنسس رپ در فرانسه كه نه فقط در فرانسه بلكه در اروپا مشهور بود، مسلمون كه شد رفت توي بايكوت حالا اين بازيگر بخواد مسلمون بشه اينقده مسائل مهم هست،شيطان مي خواهد از ما وقت بگيرد، وقت شما را به خدا بهش نديد اصلا حرفاي من هيچ و بهش هيچ توجهي نكنيد توجهتون رو به حرف امام جلب ميكنم: اگر آمريكا و اسرائيل "لا اله الا الله" بگويند، ما قبول نداريم، چرا كه آنها مي خواهند سر ما كلاه بگذارند، آنها كه صحبت از صلح مي كنند مي خواهند منطقه را به جنگ بكشند. شما متوقعيد ما در مقابل آمريكا و اسرائيل و ديگر ابرقدرتها، كه مي خواهند منطقه را ببلعند، بي تفاوت باشيم؟ نه، ما با هيچ يك از ابرقدرتها سر سازش نداريم، ما مسلمانيم و مي خواهيم زندگي كنيم امام خميني(رحمة الله علیه) - صحيفه امام- جلد 15 - ص 339 يا آمريكا شيطان بزرگ است قربان كلامش و وصيش برم، انگار داره همين الان حرف ميزنه اين يارو هم مشخصه كه نيروي سياه هست اللهم اعطنا بصيره علي علي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی | آیدا77 | 44 | 19,503 |