|
اثبات الهیت دین اسلام
|
|
۱۹:۵۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۶:۵۰)فرهاد55 نوشته است: سلام سلام فرهاد جان ما اینجا چطوری هزاران دین یا مکتب دیگه رو برات اثبات کنیم که تناقض وجود دارد یا ندارد ؟ ببین عزیز جان هر چی دامنه موضوع بزرگتر بشه , بحث پخش تر و گسترده تر میشه . مثلا طبق فرمایش شما من باید بیام به شما اثبات کنم که اون چند هزار دین یا مکتب دیگه واجب الوجود دارند یا نه ! ![]() این بنظر منطقی نمیاد . ببین اینجا بحث اسلامه . شما هم بعنوان یه مذاکره کننده دلیل بیار که اسلام الهی نیست ! و بگو مثلا فلام مکتب هست ! حالا ما میاییم دو مورد رو مقایسه میکنیم . این بهتر از اینه که همه ادیان رو نام ببریم و مقایسه کنیم . تا اینجا بر طبق گفته خودت اسلام تناقض نداره و اینو قبول کردی . حالا بفرما چه مشکلی داره که الهی نیست و ما هم دلائل خودمونو میگیم . من خواهشم اینه که آقا سید هم موضوع رو طوری خلاصه کنند که گسترده نشه . شما هم فرهاد جان , بهتره یه موضوع رو واضح بگی . مثلا : اسلام فلان مورد را دارد و به این دلیل ....... اونوقت ما در موردش بحث میکنیم . البته بهتره برا حرفت مثال هم بزنی . راستش تا اینجا به نظر میاد دائم دور خودمون میچرخیم . و شما هم یه مسیر رو طی نمیکنی یا یه سوال بپرس و یه جواب بشنو ![]() تا اون فهرستی که شما میگی تکمیل بشه و موارد فرضی حل بشه و تازه شاید بشه فرض کرد که جلو رفتیم , فکر کنم دوران اصلاح فا تموم بشه ( میدونیکه ) آقا سید نظر شما چیه ؟ چه کنیم ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اثبات حدیث غدیر ،اثبات خلافت بلافصل | mahdy30na | 20 | 7,669 |