|
هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد
|
|
۲۲:۳۴, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۰ ۲۲:۴۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اگه کسی قانع نشد چی؟
شما که نمیتونی تضمین کنی قانع کننده هست جواب شمایی که اول سوال و شک رو ایجاد کردی اگه بگی 100 % قانع میشه که این شرک هست در اثر بخشی اگه هم بگی 100 % ممکن هست قانع نشه از جوابی که من در شبه ای که خودم مطرح کردم همون اشکال به وجود میاد اصلاً سنت خدا در قرآن و انبیا و اهل بیت این نیست که خودشان شبه ایجاد کنند و خودشان جواب دهند اگه کسی سوال میکرد آنها پاسخ میدادند یک تبصره اینجا وجود داره و اونم نقل پرسش و پاسخی هست که بین خدا و مخلوق (مثلاً در قرآن) و یا بین معصومین با مردم دیگه شکل گرفته اونم به شکل نقل قول اما اینکه ما اول یه سوال و شبهه اعتقادی خودمون مطرح کنیم اونم در صورتی که کارشناسش نیستیم بعد سعی کنیم جواب بدیم ، خدایی نکرده اگه کسی در شک خودش باقی بمونه و گرفتار تبعات بعدی بشه پایه ما گیر هست و حساب و کتاب شوخی نداره ای بسا شیطان ممکنه القا کنه که این شبه رو مطرح کن وبعد جوابشو بده ،تو که جوابو بلدی و مشکلی پیشنمیاد دوستان حقیر از باب احتیاط عرض کردم و یاران امام زمان اهل ورع باید باشند ورع از تقوا بالاتر هست یعنی پرهیز از کارهای شبه ناک میکنند حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند یا علی موفق و در پناه خدا باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |