|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۱۴:۳۰, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:من محدودیتی در نوع سوالات متصور نیستم ولی در پاسخها حتما مصالح رو رعایت می کنم و لطفا درک کنی سلام آقا مهدی گل پس من سوالات رو بدون محدودیت میپرسم شما هرجور صلاح بود جواب بده 1- تاریخ تولدت رو بگو 2- کدوم دانشگاه درس خوندید 3- ادامه تحصیل میخواید بدید یا نه ، و تا چه مقطعی 4- (این یکی خیلی خطریه :دی) پول هاست اینجا رو خودتون تنهایی میدید؟ (اگه دوست دارید مبلغش رو هم بگید) 5- نظر شما درباره ی متعدد شدن سایتهای مهدوی چیه ، و آیا در این رابطه با شما هم مشورتی کرده اند یا خیر؟ 6- به عنوان یک مدیر ، مهمترین خط قرمز شما در آزادی دادن به کاربران چیه؟ 7- در مسائل تالار چند درصد شما تصمیم گیرنده هستید و چند درصد بیداری اندیشه؟ 8- آیا در مسائل محتوایی تالار شما هم نظر خاصی دارید؟ و اگر این نظر شما با نظر سایر مدیران یا حتی بیداری اندیشه متعارض بشه چیکار میکنید؟ 9- یه بار یادمه میگفتید در فیسبوک عضو نیستید ، پس یکم از فعالیتهای اینترنتی که قبل از بیداری اندیشه انجام میدادید بگید. 10- آیا شخصا برنامه ی خیلی بزرگ و عظیمی برای تحول در تالار دارید برای آینده یا به نظر شما همین روال و وضعیت فعلی خوبه؟ مهمترین اشکال تالار به نظر شما چیه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ولی عوضش جوابهاش فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه. موفق باشید. یه سوال جانبی : دی بعدا بازم میتونم سوال بپرسم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,236 |