|
یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
|
|
۱۶:۳۰, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام
از دوستانی که این مستند رو تهیه کردن تشکر می کنم ، فقط می خوام در مورد خبری که چند دقیقه ی پیش دیدم بگم ، این مستند با مستند ظهور اشتراکاتی داشت و این اشتراکات ، تعیین شخصیت های ظهور بر حسب احتمال بود ، امروز خبری به دستم رسید که دوستم می گفت که بی بی سی فارسی پخش کرده از نظر آقای مکارم شیرازی و من برای اطمینان به سایت خود ایشون مراجعه کردم : حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با اشاره به توزیع گسترده لوح فشرده ای تحت عنوان "ظهور بسیار نزدیک است" آن را مشکوک دانسته و ابراز داشتند: اینکه سی دی مذکور به صورت میلیونی در میان مردم به صورت رایگان توزیع میشود این سئوال را در ذهن هر انسانی ایجاد میکند که هزینه این سی دی از کجا آمده است و هدف از آن چیست؟ معظم له با بیان اینکه در این سی دی تطبیقهای نادرست صورت گرفته است اظهار داشتند: در این سی دی بر طبق میل افراد مضامین روایات بر برخی از افراد منطبق شده است و برای ظهور وقت تعیین کردهاند، درحالیکه بر اساس روایات تعیین وقت برای ظهور کذب و تعیین کنندگان آن کاذب هستند. یقین داشته باشید دست خارجی در این مسئله هست هرچند ممکن است برخی از جوانها به عشق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این کار را انجام دهند و خودشان هم متوجه دستهای پشت پرده نباشند. معظم له تأکید کردند: این کارها باعث میشود تا مردم امام زمان و ظهور را موهوم تصور کنند؛ زیرا وقتی شما تطبیق انجام دهید اگر این تطبیق درست نباشد به اعتقادات مردم آسیب خواهد زد. باید مراقب این توطئهها بود زیرا این مطالب بیپایه و اساس است. توزیع گسترده و رایگان مستند ظهور بسیار نزدیک است مشکوک است من خودم مقلد آقای مکارم شیرازی هستم ایشون تو این متن چند نکته ذکر کرده اند : 1) این تطبیق شخصیت ها نادرست بوده ، حالا برخی یا کلا 2) این تطبیق شخصیت ها تعیین وقت برای ظهور است ، همان اشکالاتی که خیلی از دوستان از مستند های دیگه ای مثل مستند ظهور گرفتن حتی ایشون به یقین اعلام کرده اند که دست خارجی در این مساله هست از طرف دیگه ای هفته پیش جایی در حضور آقای پناهیان بودیم ، برای اولین بار یکی از کلاسهای درسیشون رو رفته بودیم ، ازشون پرسیدند که مستند ظهور بسیار نزدیک است رو دیدین ، گفتن ندیدن و شخص دیگه ای ازشون پرسیده بودن که اینکه آقای خامنه ای همان سید خراسانی هستند چطور ، گفتن عقیده شخصی شونه که هستند ، از طرفی قبول دارم که تعیین شخصیت های ظهور به این گستردگی شاید یه جور وقت تعیین کردن باشه ، من به شخصه با شعیب ابن صالح اصلا موافق نیستم ، چون 2 سال از پایان دوره شون نمونده و این یعنی اینکه بگیم = تا 2 سال دیگه آقا ظهور می کنه و این یعنی تعیین وقت ! لطفا دوستان نظراتشون رو بگن ، بعضی تعیین شخصیت ها بوی تعیین وقت می ده ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد یکی از علائم حتمیه ی پیش از ظهور..!! | علی 110 | 79 | 45,973 |
۲۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| صهیونیزم و شبیه سازی علائم ظهور | مصباح | 0 | 1,344 |
۱۱/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: مصباح |
|
| کتاب بسیار ارزشمند در باب علائم حتمی ظهور!!! | علی 110 | 0 | 1,940 |
۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| دانلود ویدیو (کلیپ)نشانه های ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از لسان معصومین با تفسیر و تشریح | ghadimi2 | 9 | 11,189 |
۱۲/اسفند/۹۰ ۷:۴۲ آخرین ارسال: راز گل سرخ |
|