کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
۱۷:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #16

سلام دوست گرامی
ابتدا باید توجه داشته باشید که بحث ظهور و بررسی علائم ظهور و حوادث آخرالزمان بحثی کاملا علمی و تخصصی است اما فقهی نیست.یعنی مبحث تقلیدی نیست که هر کسی بگوید من از مرجع خویش در این رابطه استفتا میکنم
اما نظر همه علما در این رابطه محترم است مخصوصا علمایی که متخصص در علوم حدیث و حدیث شناس هستند

بحث دیگر اینست که ما صدها و بلکه هزاران حدیث در مورد علائم و شخصیتهای زمان ظهور داریم که بسیاری از آنها رخ دادن.مثل ورود سپاه روم به عراق.این اتفاق در 1000 سال گذشته بی سابقه بود.منظورم ورود غربیان به عراق بود.
برای مثال ما حدیث مشهور و معتبری داریم به این شرح:
نقل قول:امام باقر(علیهالسلام) در این باره می فرماید:

... در میان پرچمها، هدایت کننده تر از پرچم یمانی نیست.
آن، پرچم هدایت است؛ زیرا او (یمانی) شما را به سوی
صاحبتان دعوت می کند. پس هر گاه یمانی قیام کند،
فروش سلاح بر مردم و بر هر مسلمانی حرام می شود.
و آن گاه که یمانی خروج کرد، به سوی او بشتاب که بی گمان،
پرچم او پرچم هدایت است و سرپیچی از وی بر هیچ مسلمانی
جایز نیست
، و اگر کسی چنین کند، او از اهل آتش خواهد بود؛
زیرا وی مردم را به حق و راهی راست فرا می خواند.

در این حدیث فرمان مستقیم امام به اطاعت بی چون و چرا از سید یمانی است!خوب سید یمانی که قرار است قبل از امام زمان خروج کند.ما هم که زمان ظهور را نمی دانیم!!!
پس چگونه قبل از ظهور باید او را بشناسیم؟؟؟
اگر مصداق یابی را اشتباه بدانیم و به دنبال مصداقش نگردیم که هیچ زمان سید یمانی موعود را نخواهیم شناخت!
پس چاره چیست؟

چاره اینست که:
1-با بررسی دقیق احادیث به ابعاد شخصیتهای پیش از ظهور پی ببریم
2-همواره این ابعاد را با شخصیتهای مهم و مثبت زمان خود مقایسه کنیم و ببینیم چقدر نزدیک است

مستندهای مختلفی هم که در عرصه مصداق شناسی کار کرده اند به صورت کاملا احتمالی این مصادیق را بیان کرده اند و برای آن استناداتی هم دارند.اینکه چقدر درست باشد خدا می داند.
اما اینکه نقش خارجی ها در این مستند چیست باید عرض کنم که از ساخته شدن آن و زنده شدن نام حضرت مهدی به شدت وحشت کرده اند: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2136.html

اما به شما پیشنهاد می کنم خودتان بروید علائم ظهور را مطالعه کنید.بسیاری از علائم و نشانه های ظهور در همین چند سال اخیر رخ داده و سرعت رخدادها بسیار سریع است.دشمن برای روبارویی نهایی آماده شده و سال 2012 را سال پایان دنیا نامیده!
اما ما همچنان در این فکر هستیم که فلانی 2 سال دیگر دوره اش تمام می شود.خب بشود.در روایات نیامده شعیب رئیس جمهور است.بلکه او فرمانده کل نیروهای نظامی سید خراسانی و سپس حضرت حجت است
پیشنهاد می کنم این مصاحبه را هم مطالعه کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1897.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور) - علائم ظهور - ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۴

[-]