|
نقد استراتژیک "فصل ساحرگی-Season of the Witch"
|
|
۱۷:۴۴, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز علائم ظهور مطمئن باش تمام ابعاد فیلم رو پوشش دادی اما یه ذره فکر کنم مشکلاتی تو فیلم هستش البته به نظر من این هم بگم من فیلم رو تا آخرش ندیدم:
1- سال 1300 حدودا همین موقعه ها در اروپای قرن وسطی جادو بیداد و راهب های کلیسا برای از بین بردن اون جادوگر ها و ساحره ها رو می کشن همون جور که اول فیلم که دیدیم اما در ادامه راهب کلیسا می خواد برای اون ها فکر کنم مثلا دعایی از کتاب مقدس برای مغفرت اون ها بخونه توجه کن موضوع مهم این جاست که در اصل راهب در افکار خودش به جادو گری اعتقاد پیدا کرده و کتابی هم که دستشه برای جادو گری در واقع اون می خواد نوشته های کتاب رو امتحان کنه که ببینه ایا جملاتی رو که برای زنده کردن اجساد نوشته درسته یا نه که این کار رو با بهونه کردن خوندن دعا برای اون سه نفر می خواد اجرا کنه که با مخالفت روبه رو می شه اما این کارو شبونه انجام می ده البته در این که اون کتاب کتاب حضرت سلیمان باشه تردید دارم چون فکر نکنم حضرت سلیمان کتابی داشته باشه در ضمن اگه هم باشه مسلما یه کتاب مقدس هیچ وقت نوشته های جادوگری نمی نویسه 2- یه مشکلی تو فیلم هست تو دقیقه 6 و 7 قبل از شروع جنگ لباس نیکلاس گیج ودوستش سفید اما زمانی که از جنگ برمی گرده لباس خاکستری می شه البته شاید این مشکل از کیفیت فیلم من باشه اما یه مشکله دیگه این جاست که فکر کنم 180 درجه با واقعیت فرق داره و روی همین موضوع تا آخر فیلم داره مانور می ده اونم اینه که راهب ها به دنبال جادو و کابالا و جن گیری بودن توجه کن یعنی یهودی ها می خوان جلوشون رو بگیرن ام چه جوری: 1- اگه ببینید می فهمید نیکلاس و دوستش به خاطر اینکه مسیحی ها " یه بهتر اون هایی که تو جنگ لباس سفید پوشیده بودن " شوالیه های هاسپیتال " مسلمون ها رو کشتن از جنگ خارج می شن دقت کنید که نیکلاس و دوستش حالا لباس خاکستری پوشیده بودن و به شوالیه های معبد شبه شده بودن 2- دلیل دوم هم اینکه تو اول فیلم این راهب های مسیحی هستند که به دنبال جادو و جن گیری هستند چون راهب شبونه از روی کتاب داره اجساد رو زنده می کنه " یا در اصطلاح داره اون ها رو به اینفری تبدیل میکنه " اجسادی که با جادوی سیاه زنده هستند " و تو اخر فیلم هم این راهب بود که داشت از روی کتاب جادوگری کپی میکنه و چندتا مسئله مثل همین موضوع 3- " بعد از آن شروع می کند مناسک ویژه جادوگران را برای دختر انجام می دهد.اما متوجه می شود تاثیری ندارد سپس دختر صدایش عوض می شود و ادای فرمانده بهمن در جنگهای صلیبی را در می آورد و عینا کلماتی که بهمن سالها پیش شنیده دوباره تکرار می کند ! فلسون که به شدت متعجب شده بود از دختر می پرسد تو اینها را از کجا می دانی؟ در همین هنگام راهب با ترس می گوید اینکه جادوگری نیست!" تو این جا فکر کنم داره میگه که راهب ها و مخصوصا این راهب با جادوه های پیش رفته تری اشنا بودن که این رو به حساب نمی آوردن یک چیز دیگه اینه که اسم نیکولاس گیج تو فیلم " بهمن " 4- به هر حال من فیلم رو کامل تا اخرش ندیدم ام چچیز هایی رو که دیدم براتون نوشتم البته فیلم رو تا اخرش دیدم اما برای تحلیل و برسی نگاش نکردم چون وقت نداشتم 5- راستی کسی این جا فیلم Twilight رو دیده؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
نقد استراتژیک "فصل ساحرگی-Season of the Witch" - Reza2035 - ۲۵/بهمن/۸۹, ۲۳:۲۹
RE: نقد استراتژیک"فصل ساحره " - Gryffen - ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۴
RE: نقد استراتژیک"فصل ساحره " - Palazior - ۲۶/فروردین/۹۰, ۲۳:۵۴